Dziwaczne metody anty...
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Mam takie pytanie, czy ktoś słyszał o takiej metodzie anty jak plasterek cytryny lub woda z octem??
Koleżanka czytała ostatnio ksiązkę o aborcji, min by6ły tam tez wspomniane o metodach anty...No i kobieta która się wypowiadała o najlepszej jej zdaniem metodzie stwierdziła że jest nia plasterek cytryny druga, że woda z octem... Ksiązka jest z 1997 roku.
Wydaje mi się to być zwykłą bujdą ale szczerze to mnie to zaciekawiło w pewnym sensie bo jakby nie patrzeć to tak ksiązka była w pewnym sensie jak poradnik:)
Koleżanka czytała ostatnio ksiązkę o aborcji, min by6ły tam tez wspomniane o metodach anty...No i kobieta która się wypowiadała o najlepszej jej zdaniem metodzie stwierdziła że jest nia plasterek cytryny druga, że woda z octem... Ksiązka jest z 1997 roku.
Wydaje mi się to być zwykłą bujdą ale szczerze to mnie to zaciekawiło w pewnym sensie bo jakby nie patrzeć to tak ksiązka była w pewnym sensie jak poradnik:)
- ksiezycowka
- Weteran
Stormy czytaj dokładnie
A Ty się orientuj w temacie. Stormy ma rację.
Tak, słyszałam o "metodzie anty" (doucz się co to są metody anty, co? ) pt. "Zapomniałaś zabezpieczenia? Chlaj wodę z octem na potęgę, poronisz!"
to w takim razie co z tym plasterkiem cytryny? "objadaj sie plasterkami na potege az poronisz!" mysle, ze o cos innego chodzilo autorce. No ale ona swoja droga moglaby sie w koncu odezwac i napisac cos wiecej.
Ja Wam powiem o co chodzi , choc to tylko mój domysł
Chodzi o to, iż po stosunku nalezy sie tam wypłukac. Kobieta do wody dodaje sok z cytryny , albo octu i sie tam wypłukuje .Sama woda też wystarczy. Tyle, ze istnieje niebezpieczenstwo zalapania od razu zanim woda wypłucze plemniki z pochwy, a wtedy kicha ! Ot metoda stosowana przez moją Mamę, oczywiscie jak sie zapomnieli NIE polecam - choc moze cos to dać .
Tak na marginesie - dziwne , ze nie slyszeliscie o tej metodzie ... bo wspominalem juz kiedys o tym
Chodzi o to, iż po stosunku nalezy sie tam wypłukac. Kobieta do wody dodaje sok z cytryny , albo octu i sie tam wypłukuje .Sama woda też wystarczy. Tyle, ze istnieje niebezpieczenstwo zalapania od razu zanim woda wypłucze plemniki z pochwy, a wtedy kicha ! Ot metoda stosowana przez moją Mamę, oczywiscie jak sie zapomnieli NIE polecam - choc moze cos to dać .
Tak na marginesie - dziwne , ze nie slyszeliscie o tej metodzie ... bo wspominalem juz kiedys o tym
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 19:09 przez Andrew, łącznie zmieniany 3 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:choc to tylko mój domysł
Dobrze domyślasz się, bo kwaśnie środowisko zabija plemniki.
Jednak nie wyobrażam sobie takiej akcji z podmywaniem (jakież to romantyczne ;DD ) zakwaszoną wodą i to w XXI wieku, gdy mamy do wyboru wszelakie możliwości bardziej już ucywilizowanych metod.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- passion_flower
- Entuzjasta
http://www.ladycomp.pl/sklep/product_in ... ducts_id=3
dodam iz z zagranicy to sprowadzajac wychodzi o około 400 zł taniej
nie trzeba poczasac , wystarczy odkrecic sluchawke z prysznica i strumien wody skierowc do pochwy i wypłukać - fakt romantycznosc poszla sie pierdol ic ale jak sie ktos zapomni to dlaczego nie ....
oczywiscie aspekty zdrowotne takiego czegos pomijam , szczegulnie jak bedzie sie to robić czesto .... . ale jak sie tylko wydarzy ?.... to powinno zadzialac
dodam iz z zagranicy to sprowadzajac wychodzi o około 400 zł taniej
nie trzeba poczasac , wystarczy odkrecic sluchawke z prysznica i strumien wody skierowc do pochwy i wypłukać - fakt romantycznosc poszla sie pierdol ic ale jak sie ktos zapomni to dlaczego nie ....
oczywiscie aspekty zdrowotne takiego czegos pomijam , szczegulnie jak bedzie sie to robić czesto .... . ale jak sie tylko wydarzy ?.... to powinno zadzialac
Ostatnio zmieniony 31 sie 2008, 18:17 przez Andrew, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Zaglądający
- Zaglądający
Anatolia30 pisze:Mam takie pytanie, czy ktoś słyszał o takiej metodzie anty jak plasterek cytryny lub woda z octem??
heheheh, czad
spirala
Witam , dziś miałam zabieg założenia spirali o 2 a do tej pory mam,krwawienie . Czy ty jest normalne ?
Doris
\Tak ....
zaden czad , ale to działa jak działa , mozesz nie zdazyc - stąd - te plemniki co w pochwie pozostaną zabije , ale, ze po wode z octem trzeba isc , albo po ów plasterek i go tam włozyć , to czas tyka ! ...... po drugie flora pochwy sie rozjedzie
zaden czad , ale to działa jak działa , mozesz nie zdazyc - stąd - te plemniki co w pochwie pozostaną zabije , ale, ze po wode z octem trzeba isc , albo po ów plasterek i go tam włozyć , to czas tyka ! ...... po drugie flora pochwy sie rozjedzie
Ostatnio zmieniony 05 sie 2012, 21:11 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
a na necie informacji nie ma ? ja bym zadzwonił do lekarza ktory to zakładał , ale to ja
a to krwawienie jest jakims problemem w kochaniu sie ? tak pytam - m,nie by nie przeszkadzało - ale to mnie
poczytaj tu
http://forum.gazeta.pl/forum/w,216,7746 ... reny_.html
a to krwawienie jest jakims problemem w kochaniu sie ? tak pytam - m,nie by nie przeszkadzało - ale to mnie
poczytaj tu
http://forum.gazeta.pl/forum/w,216,7746 ... reny_.html
Ostatnio zmieniony 06 sie 2012, 22:13 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”