Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Maverick pisze:lol. Przez 3 lata bylem w zwiazku z dziewczyna - fotografem i Ty mi Pietaszku bedziesz wyklady o fotografii robic? Zreszta siedzialem w tym juz wczesniej.
Broń boże, jak napisałam, sama się nie znam na tym kompletnie.
Mam wylistować powody, dla których jestem przekonana, że Twoja odpowiedź nie oznaczała "tak, wiem, że można, ale to zabawa i bezsensu"? I jeszcze brniesz w to. Miałam o Tobie dużo lepszą opinię swojego czasu.
- Wujo Macias
- Maniak
Też się w głupie dyskusje wdajecie. Nie zauważyliście, że Mav zna się na wszystkim, od szydełkowania poprzez model matematyczny mostu Einsteina- Rosena.
A jeśli nawet znaleźlibyśmy coś, o czym Mav nie ma większego pojęcia (według najnowszych doniesień ze świata nauki prawdopodobieństwo takiej sytuacji jest równe zeru), to jedna z jego jakże licznych kochanek zupełnym przypadkiem ma z tego zagadnienia habilitację.
A jeśli nawet znaleźlibyśmy coś, o czym Mav nie ma większego pojęcia (według najnowszych doniesień ze świata nauki prawdopodobieństwo takiej sytuacji jest równe zeru), to jedna z jego jakże licznych kochanek zupełnym przypadkiem ma z tego zagadnienia habilitację.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
Wujo Macias pisze:Też się w głupie dyskusje wdajecie. Nie zauważyliście, że Mav zna się na wszystkim, od szydełkowania poprzez model matematyczny mostu Einsteina- Rosena.
- kot_schrodingera
- Weteran
mi tu nie pasuje coś innego. Znacie jakąś 14-letnią zawodową fotograficzkę? Maverick, wali nas w kulki z upodobaniem do kurczątek. Maverick, - wycofuję to zgłoszenie do psów o podejrzeniu pedofilii. Może uda się cofnąć tego policjanta z rękawiczką do łokcia.Wujo Macias pisze:Też się w głupie dyskusje wdajecie. Nie zauważyliście, że Mav zna się na wszystkim, od szydełkowania poprzez model matematyczny mostu Einsteina- Rosena.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Wujo Macias pisze:Też się w głupie dyskusje wdajecie. Nie zauważyliście, że Mav zna się na wszystkim, od szydełkowania poprzez model matematyczny mostu Einsteina- Rosena.
Exactly
Mati, ja już 3 tygodnie temu zaliczyłam pierwsze
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Jak to śpiewa Kazik na nowej płycie KNŻ:kot_schrodingera pisze:no właśnie, gdyby...Mati pisze:gdyby zagrali cały mecz tak jak pierwsze 30 minut
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem, hej, hej…"
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”