3,2 to nie jest dobry aparat. Mój niedotykowy Samsung też z 3,2 robi lepsze. Klawiatura dotykowa zwłaszcza podczas rozmowy jest tragedią i Avila jest bardzo mało czuła jak na dotykowy telefon.Mati pisze: Ma dobry aparat
Sieci komorkowe, telefony i wszystko co z tym zwiazane
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
no i ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni ze zdjęć, które robię tym telefonem, no ale możliwe, że maz rację
no jest mało czuła, jak pisałem, lubi jak się ją mocniej ciśnie
a podcza rozmowy klawiatura Ci po co? mnie boli tylko to, żę w czasie jazdy autem nie mogę pisać smsów, bo na zwykłej klawiaturze byłem w stanie z pamięci wystukać smsa
no jest mało czuła, jak pisałem, lubi jak się ją mocniej ciśnie
a podcza rozmowy klawiatura Ci po co? mnie boli tylko to, żę w czasie jazdy autem nie mogę pisać smsów, bo na zwykłej klawiaturze byłem w stanie z pamięci wystukać smsa
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Aparatu ma dobre SE z uwagi na dobrego autofokusa. A dlaczego klawiatura dotykowa podczas rozmowy to tragedia? Ja mam i mi nie przeszkadza, nic sie nie wciska itd. Choc w mojej nokii ekran jest wklesly a nie wypukly jak w innych.księżycówka pisze:3,2 to nie jest dobry aparat. Mój niedotykowy Samsung też z 3,2 robi lepsze. Klawiatura dotykowa zwłaszcza podczas rozmowy jest tragedią i Avila jest bardzo mało czuła jak na dotykowy telefon.
No, wcisnac jeden czy dwa guziki przed. Fakt - jakbym mial to czesto robic to niewygodne, ale ogolnie dzwonienei na infolinie jest niewygodne...Mati pisze:no trzeba troszkę na około wtedy robić
Jejku nie przesadzajmy z ta biznesowoscia. Jak ktos potrzebuje organizera w telefonie "dla biznesu" to za przeproszeniem d... z niego, a nie biznesmen. conajwyzej przedstawiciel handlowy. Biznesmenowi potrzeba funkcji dzwonienia zeby mogl sie polaczyc ze swoja asystentka/sekretarka i powiedziec co ma zrobic/umowic. A jak ktos musi pracowac w sieci podczas podrozy to tez nie na telefonie a np palmtopie lub malym notebooku.Mati pisze:ale chodzi o to, że ma mieć dużo bajerów, być dotykowy i tani, a nie za bardzo funkcjonalny...
Dla mnie telefon sluzy caly czas do dzwonienia, a ekran dotykowy sluzy do tego zeby miec duzy ekran do nawigacji w sytuacjach awaryjnych. Poza tym jest wygodniejszy od zwyklego. Zadnych wordow, exceli i innych takich nie potrzebuje bo katorga byloby z tego korzystac w telefonie. No awaryjnie tez www przegladam. Awaryjnie.
- kot_schrodingera
- Weteran
a co myślicie o tej http://tel-kom.istore.pl/pl/nowy-polski ... rtner=1984 tylko nie mówcie że za mało męska
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran
- Początkujący
- Początkujący
Sieci komorkowe telefony i wszystko co z tym zwiazane
Witam.
Chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc przeniesienia numeru do innej sieci podczas trwania umowy MixPlus?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc przeniesienia numeru do innej sieci podczas trwania umowy MixPlus?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Re: Sieci komorkowe, telefony i wszystko co z tym zwiazane
Niedługo wielkie Europejskie Forum Gospodarcze - Łódzkie 2017, na ktróym zostanie wybrany pionier polskiego biznesu podczas gali Mocni w Biznesie. Ciekawe, kto nim zostanie.
osobiście jeśli chodzi sprzęt typu telefony, akcesoria do tel, nawet ostatnio kupowałam u nich konsolę na prezent komunijny polecam ten sklep- www.bestcena.pl . Ceny niskie, dla mnie ok
Wybór teraz jest ogromny. Zarówno ofert sieci komórkowych jak i samych modeli. Ja też szukam jakiegoś nowego w zamian za Samsunga. Na Komórkomacie porównałam kilka modeli i jednak chyba zdecyduje sie na iPhone.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”