Help me! Help me!
![.hahaha. <hahaha>](./images/smilies/hahaha2.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Musiałbyś w salonie spytać. Jak ja wybierałam swój numer to Pani mi na monitorze pokazywała losowe numery wolne i wzięłam taki, który od razu zapamiętałam. Myślę, że jak Twój wybrany będzie wolny to go dostaniesz.Haro pisze:Mam takie pytanie. Czy podpisujac umowe abonamentowa z siecia PLAY to bede miec mozliwosc wyboru 6 ostatnich cyfr numeru? Bardzo zalezy mi, aby byly takie same jak moj numer GG.
księżycówka pisze:Dożywotni ban.
Haro pisze:jak codziennie wieczorem nie strzele sobie szklanki whisky to nie usne. Trzeba przystopowac...
księżycówka pisze:Musiałbyś w salonie spytać. Jak ja wybierałam swój numer to Pani mi na monitorze pokazywała losowe numery wolne i wzięłam taki, który od razu zapamiętałam. Myślę, że jak Twój wybrany będzie wolny to go dostaniesz.
Yasmine pisze:Bo ja jestem w plusie i uważam, że straszliwie zdzierają
Yasmine pisze:Serio?
A cóż takiego zrobił? Czy tylko nazbierał sobie w końcu za wszystkie czasy?
regulamin pisze:11. Za nieprzestrzeganie regulaminu użytkownikowi grozi:
• ostrzeżenie,
• usunięcie posta niezgodnego z regulaminem,
• zakaz czynnego udziału w dyskusjach (brak możliwości dodawania postów)
• całkowity zakaz wstępu na forum (ban).
W przypadku recydywy, czyli ponownego popełniania tych samych błędów, wartość ostrzeżenia zostaje pomnożona dwukrotnie. W przypadku trzykrotnego dotarcia do granicy czterech ostrzeżeń jednocześnie (zakaz wejścia na forum) kolejna kolekcja czterech ostrzeżeń skutkuje banem dożywotnim.
Tylko w gestii administratora / moderatora leży, którą z powyższych opcji wybierze.
Dzindzer pisze:Ja też w plusie ale nie narzekam. W zeszłym miesiącu przegadałam cos ponad 1 godzin, ale i tak nie wykorzystałam wszystkich darmowych minut
, nigdy nie wykorzystuje
Dzindzer pisze:W przypadku trzykrotnego dotarcia do granicy czterech ostrzeżeń jednocześnie (zakaz wejścia na forum) kolejna kolekcja czterech ostrzeżeń skutkuje banem dożywotnim.
Otóż to.Yasmine pisze:Czy tylko nazbierał sobie w końcu za wszystkie czasy?
http://www.playmobile.pl/pl/play-abonam ... index.html Sama zobacz. Ja akurat mam 49, a nie 69, ale z tego jak patrzyłam i tak mi się bardziej opłaca. W abonamencie mam stawkę z minutę do wszystkich sieci 19 gr.Yasmine pisze:Wszyscy przechodzą na PLAY, serio tak się to opłaca ? Bo ja jestem w plusie i uważam, że straszliwie zdzierają
księżycówka pisze:No to już wszyscy w domu
chorzy są. Komplet. Brat kończy antybiotyk, bo zapalenie
oskrzeli. Matka skończyła antybiotyk i grypa od nas ją trafiła. Ojciec grypa, ja chyba też i psu coś z brzuchem jest nawet
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości