nie wiem, jakiś gej czy co że się facetami interesuje ?Tak się zapytał, coś Ty taki drażliwy
Do czego ?Ale podniecenie chyba będziesz czuł.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
To już za 4 lata. Współczuję.eng pisze:Myślę że po 40tce już mi się nie będzie chciało zawracać sobie głowy pierdołami.
Nie schlebiaj sobieeng pisze:nie wiem, jakiś gej czy co że się facetami interesuje ?Tak się zapytał, coś Ty taki drażliwy
Nawet gdybym był gejem, to bym się nie interesował ciotami.No niestety, latka lecą, niedawno miałem 22 a już 40 na karku...Zaq pisze:To już za 4 lata
. Współczuję.
O przepraszam, to kim się gej interesuje, bo raczej nie kobietami, chyba że ja o czymś nie wiemZaq pisze:Nie schlebiaj sobieNawet gdybym był gejem, to bym się nie interesował ciotami.

I co niby to zmienia? Po czterdziestce zanika pociąg do kobiet, czy jak?eng pisze:No niestety, latka lecą, niedawno miałem 22 a już 40 na karku...Zaq pisze:To już za 4 lata
. Współczuję.
Pisząc "ciota" miałem na myśli życiowego niedorajdę, a nie orientację.eng pisze:O przepraszam, to kim się gej interesuje, bo raczej nie kobietami, chyba że ja o czymś nie wiem
Nie, na wszystko jest czas i miejsce, nie można być emerytem w wieku 20 lat, ani uczniakiem w 70 roku życia. 40 tka to już trochę za późno na układanie sobie życia a bzykanie coraz młodszych też traci sens, bo ile można ...Zaq pisze:I co niby to zmienia? Po czterdziestce zanika pociąg do kobiet, czy jak?
ciota o ile wiem oznacza pedała, homoseksualistę, geja czy jak oni się tam nazywają, i nie ma to nic wspólnego z zaradnością życiową, a większość takich to zaradni, zdolni i ekspansywni ludzie, biznesmeni, artyści, politycy, prawnicy i dziennikarze ...Zaq pisze:Pisząc "ciota" miałem na myśli życiowego niedorajdę, a nie orientację.
Ile można? Dopóki staje. A jak przestaje stawać to się viagrę kupuje. No chyba, że ktoś chce po czterdziestce przejść na celibat. Kto co lubi.eng pisze:bzykanie coraz młodszych też traci sens, bo ile można
Przede wszystkim ja się nie opierdalam, tylko pracuję. A seks mam aktualnie ze stałą partnerką.eng pisze:Odbijając piłeczkę - jak sie ma 25 lat to się nie siedzi na necie wieczorami tylko gania za laskami, skoro ty tego nie robisz to chyba jest coś nie tak ... ja w twoim wieku nie miałem czasu na siedzenie i opierdzielanie się przed monitorem ... także działanie jest w sprzeczności z pozą którą sobie wybrałeś ...
Ile można? Dopóki staje. A jak przestaje stawać to się viagrę kupuje. No chyba, że ktoś chce po czterdziestce przejść na celibat. Kto co lubi.
Zaq pisze:Przede wszystkim ja się nie opierdalam, tylko pracuję.
... w to bym tak bardzo nie wierzyłZaq pisze:A seks mam aktualnie ze stałą partnerką.

A czy ja Ci każę wierzyć?eng pisze:w to bym tak bardzo nie wierzył![]()
Jeżeli taka 19 dopiero wkracza w świat seksu to tak, ale jeżeli ma przynajmniej paruletnie doświadczenie to nie wiem w czym by 30 miała być na tyle lepsza.eng pisze:Pójdź raz z 30tką do łózka Mav, odechce Ci się 19 tek i za każdym razem tłumaczenia im wszystkiego od podstaw))

Zaq pisze:A czy ja Ci każę wierzyć?
Zaq pisze:Jeżeli taka 19 dopiero wkracza w świat seksu to tak, ale jeżeli ma przynajmniej paruletnie doświadczenie
to nie wiem w czym by 30 miała być na tyle lepsza.
Eeeetam, opowiadasz ...księżycówka pisze:Co Ty. Nie to zdrowie
, nie te czasy

nie wiem, jakiś gej czy co że się facetami interesuje ?
eng pisze:Do czego ?
eng pisze:40 tka to już trochę za późno na układanie sobie życia a bzykanie coraz młodszych też traci sens, bo ile można ...
Zaq pisze:Przede wszystkim ja się nie opierdalam, tylko pracuję.
No ty, ty wszystkich "młodych" znasz ...Dzindzer pisze:A skąd ja mam wiedzieć, cholera go wie
Nie ma się do czego/kogo podniecać.Dzindzer pisze:Nie do czego, ale jesli już to do kogo.
Pracuję z kobietami, różnymi, młodymi, starszymi, ładnymi i tymi trochę mniej i jakoś specjalnie na mnie nie działają, mimo sporego wyboru i dostępności ...Dzindzer pisze:Myslisz, ze w tym wieku apetyczna, seksowna kobieta nie będzie na Ciebie działała podniecająco ?
W tym wieku nie da się normalnie poukładać sobie już życia, a bzykanie czterdziestek mi nie pasuje.Dzindzer pisze:To mniej życie
rozpieprzone i bzykaj czterdziestki
eng pisze:No ty, ty wszystkich "młodych" znasz ...
eng pisze:Pracuję z kobietami, różnymi, młodymi, starszymi, ładnymi i tymi trochę mniej i jakoś specjalnie na mnie nie działają, mimo sporego wyboru i dostępności ...
eng pisze:W tym wieku nie da się normalnie poukładać sobie już życia
eng pisze:, a bzykanie czterdziestek mi nie pasuje.
Dzindzer pisze:Nie bardzo wiem co powiedzieć
Nie bardzo widzę możliwość NORMALNEGO poukładania, dużo znasz 35 letnich atrakcyjnych bezdzietnych singielek ?Dzindzer pisze:Nie będę polemizowała, choć miałabym dobry przykład, że można
Ale one niebawem też zaczną być pokolenie młodsze niż ja ...Dzindzer pisze:Więc może trzydziestki
eng pisze:Nie bardzo widzę możliwość NORMALNEGO poukładania, dużo znasz 35 letnich atrakcyjnych
bezdzietnych singielek ?
Ale one niebawem też zaczną być pokolenie młodsze niż ja ...
No właśnie, czas minął, pozostała desperacja ...Dzindzer pisze:Tak średnio, większośc jest w związkach, a jak nie to nie trwa długo, bo sobie w miare szybko kogoś znajdują
Teoretycznie jeśli można być czyimś rodzicem ( czyli różnica 15 lat ) to już jest różnica pokolenia ...Dzindzer pisze:Z tego co wiem to pokolenie to 20 lat

No właśnie, czas minął, pozostała desperacja ...
nie zupełnie. W socjologi przyjmuje sie 30 lat.
Dzindzer pisze:Pomyśleć, ze kiedyś im dłużej spałam tym sie lepiej czułam, a teraz proszę spałam długo, za długo jak na mnie i klapcioch jestem.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 452 gości