Za stary jestem by nie wiedziec , ze miłosc taka jaka kazdemu sie marzy nie istnieje w 100% Zas to, ze powstaja konflikty miedy ludzmi wcale nie znaczy o braku miłosci. Tu powstał konflikt On był by jeszcze dał rade go opanaowac , Ona - nie dała szansy , bedac pod wpływem starszych , albo i nie zatraciła co najwazniejsze .Wybierze wierzacego , ktory bedzie byc moze łaził na piwo , czynił delikatne rozboje, moze nawet da jej w pysk - ale bedzie wierzacym
i bedzie go kochac .Tu tez chodzi o temperament - jesli spotka sie dowje ludzi zyjacych na wysokich biegach , konflikty zawsze beda i zawsze bedzie godzenie , krew nie woda . Inaczej jest u ludzi ktorych serce bije dwa razy wolniej niz u tych pierwszych ,a krew w zyłach w zwiazku z tym płynie niczym strumyczek z wiersza , czyli z wolna . Swieta i co z tego, ze obchodzi je ateista ? a dlaczego mnie sie Zmusza do obchodów dnia niepodległosci i daje mi sie z marszu dzien wolny - po co mi on ? To jest dopiero bzdura ! Ale Polak sie cieszy - bo ma dzien wolny .
Rytuał cyrkowy .... hmmm a co z swietem niepodległosci ? tu bark jakiegokolwiek rytuału , zatem po co to swieto ? Slub jaki kiedys Frank zawrzesz , albo juz zawarłeś , to tez rytuał równie smieszny jak dla ciebie to co napisałes , a całe to co dzieje sie po nim , dopiero jest zenujace prawda ? nie zgadzasz sie ? a dlaczego ?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)