Mijka pisze:Do jakiejś dziury w Hiszpanii na wolontariat
Moja kumpela też wyleciała, do San Sebastian. Może to to?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze:Moja kumpela też wyleciała, do San Sebastian. Może to to?
Mijka pisze:Proszę trzymać kciuki dziś o 11
Imperator pisze:Niezły teatr w mieszkaniu się odbywa. Normalnie telenowela.
lollirot pisze:Co tam?
lollirot pisze:No i cały czas mam 36,6, więc się pytam, gdzie jest moja owulacja?!
lollirot pisze:Ajaj, własny ciemny razowy chlebek to jest to
Mijka pisze:Mam się do jutra zastanowić, czy się przebranżawiam.
Dla mnie w ogóle to co było, czyli obowiązkowa służba to głupota straszna była. Ja tam np. nie chcę być w żadnych rejestrach WKU i sobie nie życzę wezwań. W razie wojny byłabym jedną z pierwszych osób, które by się stąd usiłowały ulotnić, a walkę za kraj zostawić tym, którzy kraj kochają i chcą za niego walczyć. Ja bym nawet pół kropli krwi za niego nie przelała, a co dopiero robić cośtam w wojsku.PFC pisze:W Izraelu to norma. Jak równość płci, to równość płci.
yes, yes, yesksiężycówka pisze:http://wiadomosci.gazeta....09,3245766.html
jest na to sposób - oddajesz dowód w urzędzie i opuszczasz ten kraj. spokojnie. minęły już czasy gdy uczyli jak rzucać się pod czołg z koktajlem mołotowaksiężycówka pisze:Ja tam np. nie chcę być w żadnych rejestrach WKU i sobie nie życzę wezwań.
księżycówka pisze:Dla mnie w ogóle to co było, czyli obowiązkowa służba to głupota straszna była. Ja tam np. nie chcę być w żadnych rejestrach WKU i sobie nie życzę wezwań. W razie wojny byłabym jedną z pierwszych osób, które by się stąd usiłowały ulotnić, a walkę za kraj zostawić tym, którzy kraj kochają i chcą za niego walczyć. Ja bym nawet pół kropli krwi za niego nie przelała, a co dopiero robić cośtam w wojsku.PFC pisze:W Izraelu to norma. Jak równość płci, to równość płci.
Yasmine pisze:lollirot pisze:Nie gadam.
ale ja pytam serio
PFC pisze:A masz prywatny odrzutowiec?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 406 gości