Koteccek pisze: Sprawa jest prosta- zapyta, czy zrobię mu loda, powiem, że nie bo nie jestem gotowa i jestem pewna, że nie będzie miał nic przeciwko, bo wie jakie ja mam do tego podejście. A dlaczego pewna?? Bo juz taka sytuacja zaistniała!! I jakoś wciąż jesteśmy razem

Nam nie zależy na lodach, na minetkach, ale na tym, aby być blisko siebie jak najdłużej i jak najczęściej

PROSTE, więc proszę bez komentarzy, że nie kocham itp. bo to bzdura

Nie ...sprawa wcale prosta nie jest , bo Ty nie umiesz sie okreslic dlaczego tego loda nie robisz ! a powiedzenie nie jestem gotowa to wybieg dla małolatów ! mnie juz by taka odpowiedz nie satysfakcjonowała - bo ja wiem , ze to zbycie

Miec nic przeciwko nie bedzie ?

a co Ci ma powiedziec ? tak jak ty pitolisz o braku gotowosci , tak On nic nie mówi w tej kwesti bo juz swoje powiedział ! Jestesmy razem piszesz ... cóż ja też z zoną dalej jestem , ale kochankę też mam
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
ale nic nie rozumiesz ...prawda

Nie zalezy na lodach ? minetkach ? hmmm a dalej piszesz , ze kochacie sie wszedzie - to jak ? twierdzisz, ze komus z wielkiem temperamentem nie zalezy na piszczotach ? Zalezy to też zle słowo ! ale ....?
Kochasz ? tu polemizowac na podstawie wpisów nie bede , czy tak , czy nie , ale jedno jest pewne nie akceptujesz go w całosci ! inaczej wiedzialas by dlaczego tego loda nie robisz , ale ja sadze , ze ty wiesz ! tylko nam tu scieme walisz !
Ja ci ułatwie życie - napisz na kartce facetowi by cie zerznoł a przy tym na chama ci fiuta do buzi wsadził i nie pozwolił bys odpusciła

wtedy - kiedy ty nabierasz na to ochoty ! a facet to czuje !
[ Dodano: 2009-11-26, 14:14 ]Koteccek pisze:Chyba ja lepiej wiem, czy kocham swego partnera czy nie

A odpowiedź brzmi, że tak i żadna obca osoba nie bedzie mi wmawiała, że nie
Hmmm ja w prawdzie kłucił sie nie bede , ale polemizowac juz tak ! bo ... kiedy jestem na forum gdzie kobiety pisza o zdradzie , to wywywają tych swych mezów od gadów , censored , wieprzy , debili itd. a ja sie pytam zawsze ich ! jak z kochania pzreszli do nienawisci - odpowiedz znam - nigdy ich nie kochali ! tylko wydawało sie im ! Zauroczone , zafascynowane to i moze byli , ale do miłosci to jeszcze daleka droga !
Ale - wyobraz sobie, ze cie zdradził - to jak sie zachowasz okresli czy go kochałaś - i wcale zostac z nim nie musisz , bo nie to mam na mysli .