pół slaska zjezdzilem by mi pierscionek srebrny naprawili - chyba ze trafialem na jubilerów co nie wiedza co mówią 
Moderator: modTeam
Maverick pisze:To bierzcie stop srebra a nie cyste srebro i pewnie nie bedzie problemu.
Zawsze mozna zamowic u jubilera taki jaki sie chce. I zrobi na zamowienie.Andrew pisze:Maverick pisze:To bierzcie stop srebra a nie cyste srebro i pewnie nie bedzie problemu.
Juz Ci pisalem nie kombinuj ! Kupujesz pierscionek jaki ci sie podoba, jaki jest w ofercie danego sklepu czy jubilera !
Koteczku coś za duzo tych przecinków u Ciebie.
i "na forum", a nie "w forum"
) Więc czasami to nie cena jest wyznacznikiem trwałości.Aniess pisze:Więc czasami to nie cena jest wyznacznikiem trwałości.

a moja babcia bedzie miala w wrzesniu 102 lata
nie widze na nich zniszczenia 
Andrew pisze:a moja babcia bedzie miala w wrzesniu 102 latanie widze na nich zniszczenia
Andrew pisze:sugerujesz , ze Babcia , a potem Ciotka ich nie nosiła przez około 82 lata ?

Dzindzer pisze:Ehhh szkoda, ze ja tylko sztućce srebrne mam po prababce
Andrew pisze:to cos co ci sie niby zniszczyło
Pierścionki niszczą się od noszenia? TAK/NIE. Nie ma dyskusji, niektóre bardziej, niektóre mniej, ale się niszczą, jak wszystko.

Pozlacany tytanksiężycówka pisze:Dobra to z czego brać pierścionki skoro wszystko takie nietrwałe?
ale z czego misi byc uwczesny pierscionek, ze sie niszczy powiedzmy przez 5 lat , a z czego jest zrobiony ten od babci
i prosze mi wybaczyćA probowales rekawiczek lateksowych z apteki 20gr sztuka? W 3 sekundy zdejmujesz i raczki czysciutkieAndrew pisze: myje rece pastami bo po racy przy aucie niczym innym sie nie da umyc
No chyba ze pekaja od Twoich pierscionkow. Swoja droga caly czas usiluje Andrew domyslic sie jakiez to pierscionki moze nosic facet... Sygnet to zrozumiem, ale pierscionki??Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 715 gości