Imperator pisze:bez wyjatku - nawet Mati'emu.
gracias
tylko proszę, ogol się najpierw...
ehh, starzeje się...już nawet balety mnie nie bawią jak kiedyś
... potrzebuje revolty w moim życiu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Blazej30 pisze:czy to noc polarna?

Blazej30 pisze:spacerki z koleżanką są dla gejów

ukłuł jąImperator pisze:a Ty co byś robił z nowo poznaną koleżanką?
a może zaprosił na drinka? próbuję tylko zmotywować młodego by zabrał się do robienia matiątek. ktoś musi pracować na moją emeryturę... proszę, nie mów, że to oglądałeśMati pisze:przypomina jedna scena z American Pie 1...

Blazej30 pisze:ukłuł ją

Blazej30 pisze:a może zaprosił na drinka?
Blazej30 pisze:próbuję tylko zmotywować młodego by zabrał się do robienia matiątek

dobra, dobra. Bronisz Matiego, niczym czci własnej córki. Bałem się po prostu, że młody przepłacaImperator pisze:Nikt się nie znalazł
przynajmniej radzę młodemu jak nie kroczyć po własnych błędach.Imperator pisze:sam masz ze sobą dużo do zrobienia ale wolisz innym "doradzać".
Blazej30 pisze:przynajmniej radzę młodemu jak nie kroczyć po własnych błędach.
Blazej30 pisze:dobra, dobra. Bronisz Matiego, niczym czci własnej córki.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

no i przepłaciłImperator pisze:Mati postawił mi skrzynkę wódki i powiedział "Imperatorze, chroń mnie przed złymi doradcami"
po jakichImperator pisze:Po takich radach Mati na pewno nie zdobędzie dziewczyny.

Tylko, że Twoje rady są jak zawsze z dupy. Odwal się od niego. I tak radzi sobie lepiej niż Ty. Niech chodzi na spacery. Przynajmniej to nie zabieranie na drinki byle dziewczę się napiło, bo tylko wtedy mooooże byłaby szansa chociaż ciała kobiecego dotknąć.Blazej30 pisze:przynajmniej radzę młodemu jak nie kroczyć po własnych błędach.
By być pipą życiową.Blazej30 pisze:by być samcem
Blazej30 pisze:po jakichby być samcem
Andrew pisze:W górachto juz porównywalny taki spacer z orgazmem ...

Blazej30 pisze:a może zaprosił na drinka?
Blazej30 pisze:próbuję tylko zmotywować młodego by zabrał się do robienia matiątek. ktoś musi pracować na moją emeryturę...
Blazej30 pisze:proszę, nie mów, że to oglądałeś
Mati postawił mi skrzynkę wódki i powiedział "Imperatorze, chroń mnie przed złymi doradcami"
Imperator pisze:gdy występuje niedotlenienie.
też chcę...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 680 gości