Już leży w łóżku i na mnie czekaImperator pisze:A ktoś przyjdzie powąchać?
Ogromniasty, pluszowy miś o imieniu Perwers A wyrażaj się, wyrażajAniess pisze:a to przepraszam, nie wiedziałam
musiałam gdzieś wyrazić swoją frustrację
Witamy.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Już leży w łóżku i na mnie czekaOgromniasty, pluszowy miś o imieniu Perwers

księżycówka pisze:Ja misia nie wybrałam, ja go dostałam. Pół łóżka mi zajmuje, ale co tam.

lollirot pisze:odwiedzający też jakby rzadziej wpadają
lollirot pisze:I w ogóle kilka dni temu włączyła mi się tęsknota za spotkaniami forumowymi. Ekipa krakowska się posypała

Jak to rzadziej? Kilka razy do roku jestem u Was, a kiedyś to wpadałam może na jeden czy góra dwa weekendy rocznie.lollirot pisze:I w ogóle kilka dni temu włączyła mi się tęsknota za spotkaniami forumowymi. Ekipa krakowska się posypała, odwiedzający też jakby rzadziej wpadają
Kiedy?Mijka pisze:Ja planuje spotkanie forumowe z okazji urodzin, tylko, ze w tym roku jednak w Katowicach![]()

Imperator pisze:Właściwie to została nas tylko dwójka takich, którzy na telefon i bez większego problemu wyjdą na piwo.

księżycówka pisze:Mijka napisał/a:
Ja planuje spotkanie forumowe z okazji urodzin, tylko, ze w tym roku jednak w Katowicach
Kiedy?

lollirot pisze:Bardzo przepraszam, ale ostatnio co piszę, to masz KOLEŻANKI jakieś
lollirot pisze:Znalazłbyś sobie porządną kobitę, co by z nami chodziła, a nie jakieś pierdu-pierdu spacerki i oglądanie dup łabędzi

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 755 gości