Nemezis pisze:Przy porównywaniu "seksu bez miłości" i "seksu z miłości" chodzi właśnie o stronę emocjonalną.
jakie emocje ?
jesli bzykam się z koleżanką którą lubię i mnie pociąga fizycznie to jest sex bez miłości ... nie wyznaje nikt nikomu uczuć ani nie daje pierścionków zaręczynowych ... po prostu miło i fajnie ... for fun
Nemezis pisze:To ja nie chcę wiedzieć, ile dziewczyn w białych kozaczkach zaliczyłeś
Białych kozaczków ? zero.
Za to wredne, pazerne, wyrachowane i pozbawione uczuć suki kłamiące na każdym kroku i w każdej sprawie i demolujące bogu ducha winnemu człowiekowi całe życie - 100%
Niektóre nawet uchodza za dobrze wykształcone intelektualistki na poziomie, autorytety i porządnych ludzi - a to kłamstwo jedno wielkie.
Tyle w temacie doświadczeń.
Nemezis pisze:A nie tylko ładne, ale i inteligentne chudzinki korzystają ze stanu wolnego, zwłaszcza gdy 7 ostatnich lat nie miały na tym gruncie spokoju
Interesujących je kandydatów w co drugiej siłowni pełen przekrój asortymentu ...
Nemezis pisze:Widzę eng, że w nieco lepszej kondycji psychicznej tym razem tu zawitałeś
Gorszej, lepsza niestety nie będzie.
A tak poza tym od kiedy to kogokolwiek tu obchodzi moja kondycja psychiczna ? jak narazie to się wszyscy cieszyli z osiągnięć i szczęścia mojego wroga ...
hmmm ... Pani_minister nick zmieniła na Nemezis ?
Dzindzer pisze:Dla mnie w każdym seksie to musi być, bez tego to ja nie chce
nie musi, to nie jest warunek ...
[ Dodano: 2009-11-05, 19:09 ]lollirot pisze:A agresywne bizneswoman lecą na typów w powyciąganych swetrach?
A leca na spasionych drechów ? lecą.
Wszystko co się rusza byle by było napakowane albo spasione, IQ obojętne, charakter i osobowość też obojętna, byle wzrost i sterydy były.