PROPOZYCJA
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
To ja gwarantuję, że przyjadę (chyba, że mnie szlag trafi). A co do wieku możecie się nie przejmować. Przerabialiśmy to i nie było w tym nic strasznego. Ale to nie ja tylko On powinien się wypowiedzieć. Szczegóły poznacie w swoim czasie
Czyżbym wprowadził nutke niepewności :564:
Czyżbym wprowadził nutke niepewności :564:
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
to chyba chodzi o mnie jeśli nie to mnie poprawcie...
faktycznie obawiałem się, że będę traktowany jak smarkacz, ale było zupełnie inaczej, gadało mi się z Wami jak bym znał Was kupę czasu
faktycznie obawiałem się, że będę traktowany jak smarkacz, ale było zupełnie inaczej, gadało mi się z Wami jak bym znał Was kupę czasu
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
Ja dzisiaj nie idę do tego pubiku... bardzo mi jest z tego powodu smutno
Szefowa do tej pory nie zapłaciła mi ani grosza, choć pisałem już z 2 miesiące temu że lada dzień jest wypłata :!: :572:
nie mam za dużo kaski, a jutro mój tata wyprawia imieniny bo 9-ego jest Wiecha a w dodatku w niedzielę idę z kumplami z klasy z liceum na meczyk Legii i też potrzebuję kaski, nie widziałem się z nimi już kupę czasu, więc czuję się zobowiązany z nimi spotkać.
Tylko winny się tłumaczy, ale poważnie nie mogę...
Odbijemy sobie innym razem :!: :564:
Życzę Wam udanego spotkania :!:
Szefowa do tej pory nie zapłaciła mi ani grosza, choć pisałem już z 2 miesiące temu że lada dzień jest wypłata :!: :572:
nie mam za dużo kaski, a jutro mój tata wyprawia imieniny bo 9-ego jest Wiecha a w dodatku w niedzielę idę z kumplami z klasy z liceum na meczyk Legii i też potrzebuję kaski, nie widziałem się z nimi już kupę czasu, więc czuję się zobowiązany z nimi spotkać.
Tylko winny się tłumaczy, ale poważnie nie mogę...
Odbijemy sobie innym razem :!: :564:
Życzę Wam udanego spotkania :!:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
- Sir Charles
- Weteran
odswierzam stary temat bo ja tu jestem stosunkowo nowa i sie pytam czy wyszlo cos z takiego zlotu no i czy w najblizszym czasie jest cos takiego przewidzanego? bo jak cos to ja jestem bardzo chetna
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Zlot fajna sprawa, ale podejrzewam, ze jak przyjdzie co do czego to nikt sie nie zmobilizuje...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Andrew pisze:A my juz sobie pogadalismy i fajowo było ja sie pisze ! i mogę kogoś zabrać z sląska ! i tak poruszam sie tylko i wyłacznie samochodem !
Mnie zabierz!!! DD
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
unlucky_sink pisze:Andrew napisał/a:
A my juz sobie pogadalismy i fajowo było ja sie pisze ! i mogę kogoś zabrać z sląska ! i tak poruszam sie tylko i wyłacznie samochodem !
Mnie zabierz!!!
mnie tez
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
I mnie <rofl3>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
mogę w bagażniku
...albo komuś na kolanka
to jak? kiedy i gdzie?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
...albo komuś na kolanka Puscic oko
to jak? kiedy i gdzie? Usmiechnij sie!
widzę, że tylko my jesteśmy chętni cubasa DD Andrew, chyba zrezygnował
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Wróć do „Wszystkie inne tematy”