Leśny Dziadek pisze:Dlatego stworzyłem spółkę z o.o.
nie wkurzaj mnie ted ...
jadę ... dziesięć godzin jazdy samochodem i dwa tygodnie byczenia sie z książką na plazy przede mną
pozdrawiam
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

niestetyLeśny Dziadek pisze:dalej w finansach, jako analityk
dokładnie - dziś jak się patrzy na te oferty to nawet nie ma po co wysyłaćksiężycówka pisze:ciężej o zatrudnienie jakieś sensowne.
było więcej i lepszych ofert. no i ktoś odpowiadał.księżycówka pisze:Było dużo łatwiej.
no właśnie nie wiem co o tym myśleć - słyszałem że w bankach zatrudnienie jest zablokowane (przynajmniej tak jest u mnie)księżycówka pisze:Od jakiegoś czasu znów zatrudniają.
no właśnie u mnie jest to wykluczone. muszę próbować na zewnątrz.księżycówka pisze:Łatwiej kogoś awansować poziomo czy pionowo niż rekrutować z zewnątrz.

Teraz też odpowiadają. Czasami...Blazej30 pisze:było więcej i lepszych ofert. no i ktoś odpowiadał.
Co dziwne chyba w połowie już byłam na rekrutacjach. Wznowiły już gdzieś koło marca, kwietnia zatrudnienie.Blazej30 pisze:łyszałem że w bankach zatrudnienie jest zablokowane
Pupa. Ale jak znajdziesz daj znać. Przyda sięJoasia pisze:Pytanie do Warszawiaków: jakiś dobry, sprawdzony klub bilardowy? Najlepiej centrum i okolice. Oprócz 147 Break.

Bo mam tendencję do olewania taryfiarzy. Wczoraj np facet miał być za 10 minut, a czekaliśmy ponad 30. Wkurzyliśmy się i poszliśmy do domu, rezygnując z jazdy do Club Rocka. Dzwonił jakieś 8 razy kiedy dojechał, ale był za późno. Wyciszyłam więc dźwięk i niech se dzwoni. Albo np potrafię się kłócić z w tymi paniami, do których się dzwoni, bo mnie wkurzają i b. często są niemiłe.Mati pisze:więc czemu masz zakaz dzwonienia tam?

Ja w sumie nie. Wczoraj dość wrażeń miałam. A do tego coś mnie gardło drapie. Wiedziałam, że wiatrak w pokoju to zbyt cudaczny pomysł dla mnie.Mati pisze:a ja bym gdzieś właśnie wyszedł, ale nie wiem jeszcze

chwastek pisze:
[b]ps. zaraz wpadnie tu andrew i poczytam że on ma to wszystko ... i ze dla niego to bułeczka z masełkiem ... albo ktos napisze jak to pieknie mozna wszystko ze sobą pogodzić i zorganizować

księżycówka pisze:Eeee... nie.
księżycówka pisze:Ja sobie podsmażyłam pierożki z kapustą i grzybami i zrobiłam jako zagryzkę pomidorka z cebulą, solą i pieprzem. Mniami
to zapros po drodze jakas panienkę - co masz za problem ?

Jeśli już to na grubym, takim przypieczonym chlebku, z kurczaka i łagodnym sosem. A colę średnio mogę pić.Mati pisze:no jak nie? Mamcia. kebab w chrupiącej bułeczce, z pyszną baraninką, ostrym sosem i dobrą surówką i do tego cola. mniam!
Z mięsem to fuj. A z truskawkami ok, ale to z wody trza robić i ze śmietaną są dobre. Ale ja wolę smażoneMati pisze:ja bym sobie zdjadł pierożki, ale z truskawkami, albo z mięsem...mmm
Mati pisze:Mamcia. kebab w chrupiącej bułeczce, z pyszną baraninką, ostrym sosem i dobrą surówką i do tego cola
księżycówka pisze:Jeśli już to na grubym, takim przypieczonym chlebku, z kurczaka i łagodnym sosem. A colę średnio mogę pić.
księżycówka pisze:Z mięsem to fuj.
księżycówka pisze:A z truskawkami ok, ale to z wody trza robić i ze śmietaną są dobre. Ale ja wolę smażone
Leśny Dziadek pisze:i pewne wrzody żołądkaszczególnie po tym brunatnym syfie, zwanym coca colą.

Ale jaką? Ja czarnej prawie nie pijam. W domu może raz na parę miesięcy.Mati pisze:dają taką herbatkę w małych filiżaneczkach do kebaba gratis. dobrze smakuje
Mati, ja generalnie nie jadam mięsa. A współczesnego drobiu nie uznaję za mięso, bo niewiele ma z nim wspólnego. Przynajmniej to tutaj, więc jeśli już to tylko to jem.Mati pisze:nie wiesz co mówisz
FujMati pisze:takie z serem
Nie umrzesz od tego, tylko będziesz cierpiał całe życieMati pisze:szczerze Tedziu? i tak umrę, więc co mi za różnica na co?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 461 gości