księżycówka pisze:Poproszę o jakąś motywację czy cuś?
Jak nie zdasz tego egzaminu nie dostaniesz zdjęć ;P
Dobra, mi trochę lepiej, ale niedzielnej sesji nie będzie, bo nie mam sił się skupić.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Poproszę o jakąś motywację czy cuś?

Ale ja materiały mam na kompieMati pisze:rusz swoje zgrabne 4 litery i to już! bo jak ich nie ruszysz to pewnie Ci urosną przed tym kompem i będziesz gruba i szeroka...
U mnie jest to zazwyczaj prawdaNemezis pisze:Każdy student tak mówi, bez zwględy na to, czy to prawda czy nie
Nie biegam po wpisy. W sumie o egzaminach zapominam 5 minut po wyjściu z sali. Oceny ze szkoły nie dają mi szczególnej satysfakcji. To szkoła, a nie życie no.Nemezis pisze:Satysfakcja jest najlepszą rzeczą, jaką odczuwa student, gdy daje swój indeks po wpis
<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie>Mijka pisze:Jak nie zdasz tego egzaminu nie dostaniesz zdjęć ;P

Nemezis pisze:Dzięki

Nemezis pisze:Jak tylko dojdę do siebie to zaczynam na tenisa ziemnego chodzić, tylko tym razem bardziej z głową do tego podejdę
Nemezis pisze:Tak, to zdecydowanie fajne uczucie!

Ale ja materiały mam na kompie
księżycówka pisze:Ale jeśli się pouczę to dostanę fotki wcześniej, prawda?
Mijka pisze:Mati, a jak niby zrobię zupkę chińską w biegu od jednej sali kinowej do drugiej?

Mati pisze:ja np. na noc filmową z Czarną, wziąłem sałatki ode mnie z pizzerii. i spokojnie sobie w przerwie zjedliśmy

księżycówka pisze:Imperator, zboczony jesteś czy jak?

E tam, zdamImperator pisze:Ksieżycówka, mam też dobrą motywację dla Ciebie - jak nie zdasz, to będę Ci przez długi czas przysyłał romantyczne teksty, po których kości miękną jak makaron we wrzącej wodzie.
Nie poszło źle księżycówka pisze:Czuję się jak wymięty ręcznik.

Mam identycznie! Generalnie wysłałam z dwa i czekam ogólnie aż mnie stąd ktoś wyciągnie czy zmobilizuje do ogarnięcia się i wyjścia gdzieś i w jakimś celu.Nie mam ochoty nigdzie wychodzić, ale siedzieć w też nie mam ochoty. Marudzę.
Mijka pisze:Ja dziś odpuszczam, siedzę w domu i tworzę ofertę firmy.

właściwy człowiek na właściwym miejscuMati pisze:w akcie desperacji złożyłem cv do sklepu z zabawkami ;DD
pamietaj jedna że w poszukiwaniu liczą się dwie rzezczy - cierpliwość i to że faceta poznajemy po tym jak kończy a nie jak zaczyna. Imperator pisze:Mijka napisał/a:
Ja dziś odpuszczam, siedzę w domu i tworzę ofertę firmy.
Może takie coś:
Jeśli jesteś brzydki i nawet dziwka Cię nie chce
Damy Ci coś, co ego Twe połechce.
Dobierzemy Ci buty
spodnie i sweter
I wnet szybko zdobędziesz każdą kobietę
.

Blazej30 pisze:właściwy człowiek na właściwym miejscu![]()
Blazej30 pisze:pamietaj jedna że w poszukiwaniu liczą się dwie rzezczy - cierpliwość i to że faceta poznajemy po tym jak kończy a nie jak zaczyna.

A ja nadal nie wiem czego chcę. Tak dziwnie w sobotni wieczór być w domu. Od wielu tygodni się to nie zdarzyło. Aż sobie miejsca nie mogę znaleźćImperator pisze:Mnie koledzy zmobilizowali do wyjścia na piwo (albo trzy)
Kocham misie!Mati pisze:w akcie desperacji złożyłem cv do sklepu z
Błażej nie dawaj mojemu Młodemu takich kretyńskich radBlazej30 pisze:pamietaj jedna że w poszukiwaniu liczą się dwie rzezczy - cierpliwość i to że faceta poznajemy po tym jak kończy a nie jak zaczyna.

księżycówka pisze:No, a fotka jest moją tapetą nową na komórce. Misioooo
księżycówka pisze:A ja nadal nie wiem czego chcę. Tak dziwnie w sobotni wieczór być w domu. Od wielu tygodni się to nie zdarzyło. Aż sobie miejsca nie mogę znaleźć

No ja właśnie też. Ten nie mójMijka pisze:Cudny! Zawsze chciałam takiego mega wielkiego pluszaka!
Mój M. kupił dla koleżanki razem tam z laską jedną z pracy chyba, bo magistra pięknie obroniła. Ale, że mi pokazał, bo miałam fatalny humor to już zdążyłam się przyzwyczaić do niego. Mam dostać jeszcze większego na urodziny ponoć A bu.Mijka pisze:A zdjęć nie mam, tylko to jedno
No właśnie mi też nie. Choć dopiero 22 jest to jeszcze może gdzieś wyjdę.Mijka pisze:Potwierdzam, dziwnie. Jakoś też nie do końca mi to pasuje.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 472 gości