Hyhy pisze:Tez bym sobie nie dal wsadzic palca w dupe
ja tam nie wiem, ale osobiście polecam. Szczególnie w kontekście "multimedialnym", przy lodzie
Moderator: modTeam
Hyhy pisze:Tez bym sobie nie dal wsadzic palca w dupe
lollirot pisze:ingrid133 pisze:hmmmm jak to bedzie juz za mna to ci opowiem jak to bylo, jak bedziesz chcial to i ze szczegolami;]
Twój facet na pewno się ucieszy.
matti27 pisze:ingrid133 pisze:hmmmm jak to bedzie juz za mna to ci opowiem jak to bylo, jak bedziesz chcial to i ze szczegolami;]
Czekam z niecierpliwością
ingrid133 pisze:jak czesto to robisz ze swoja kobieta jestem ciekawa jak to jest u ciebie, czy czesto to robicie, czy wolisz bardziej teraz w tyleczek pchac, czy nadal uprawiacie klasyczny seks ...?czy bardziej ci sie podobal teraz anal...
matti27 pisze:ingrid133 pisze:jak czesto to robisz ze swoja kobieta jestem ciekawa jak to jest u ciebie, czy czesto to robicie, czy wolisz bardziej teraz w tyleczek pchac, czy nadal uprawiacie klasyczny seks ...?czy bardziej ci sie podobal teraz anal...
Póki co dosyć często. Bardzo podnieca mnie dupcia mojej partnerki. Działa na mnie jak narkotyk. Oczywiście częściej uprawiamy seks klasyczny ale powiem Ci, że analek bardzo nam się spodobał i na pewno już nigdy z niego nie zrezygnujemy. Pozdr.
ingrid133 pisze:a slyszalam ze jak sie uprawia klasyczny seks to mezczyzna moze dluzej wytrzymac niz jak sie uprawia seks analny....jak to jest???jak ty to masz?czy dluzej wytrzymujesz przy klasycznym seksie niz przy seksie analnym
takijeden1-71 pisze:mnie sex analny podnieca i nie zgadzam sie z tym że to nie normalne lecz jakieś urozmaicenie inic takiegi bollesnego jak większoś mówi tylko trzeba dobrze sie zabrać i kobieta ma pełnom satysfakcje
matti27 pisze:ingrid133 pisze:a slyszalam ze jak sie uprawia klasyczny seks to mezczyzna moze dluzej wytrzymac niz jak sie uprawia seks analny....jak to jest???jak ty to masz?czy dluzej wytrzymujesz przy klasycznym seksie niz przy seksie analnym
Wydaje mi się, że to kwestia tego co mężczyznę bardziej podnieca. To jak sex z prezerwatywą i bez. Co lepsze? Odpowiedź jest jasna. Ale akurat w przypadku analu twoje wiadomości się u mnie sprawdzają . Krócej wytrzymuję podczas tego rodzaju seksu. po prostu mnie to okropnie podnieca
ingrid133 pisze:bo dupka nie ma zdolnosci do samonawilzania no i to troche stwia opor i nie tylko bo tez moze bolec tak na sucho,, no wiec nie wiem jak to za kazdym razem robicie, czy nawilzasz czyms tyleczek partnerki:?
Mona pisze:Się wtrącę:
w żadnym wypadku krem, jak to sugeruje Autor tematu (dziwne, że nie obyło się to bez bólu ), bo w kremie jest woda, która powoduje tarcie, tak więc trzeba kupić lubrykant i sprawa załatwiona, a nawet poślizgnięta
Marija pisze:Dzieciaki... mówie to do Ingrid... zostawcie sobie moze anal na później?
Nie wiem wprawdzie od jak dawna współżyjesz i jak długo jestes ze swoim partnerem lecz wydaje mi sie ze do wszystkiego trzeba dorosnąć. ((btw Twoje posty wydaja mi sie infantylne)
Sadzę ze w Twoim wieku, jest jeszcze tyle do odkrywania. Nie podoba mi sie tak instrumentalne traktowanie seksu, jako niezapomnianego przezycia, czegos mi tu brakuje, moze odrobiny miłosci?
Ciekawe co wymyslisz, jak sie anal znudzi?
Wiem, i tak cie nie przekonam
A w ogóle to stara jestem
Andrew pisze:ja tez ...a moze podasz jaki lubrykant nie jest na bazie wody ?
Andrew pisze:a tak poza tematem po co zakupy poczyniac nie widzieliscie "ostatniego tanga w Paryżu" z Marlonem Brando ?
Mona pisze:
Np. Swiss Navy na bazie gliceryny <browar>
Andrew pisze:a tak poza tematem po co zakupy poczyniac nie widzieliscie "ostatniego tanga w Paryżu" z Marlonem Brando ?
Mona pisze:Nie przepadam za Marlonem, więc nie widziałam, a co tam wyczyniali w odniesieniu do tego topa?
Marija pisze:Dzieciaki... mówie to do Ingrid... zostawcie sobie moze anal na później?
Nie wiem wprawdzie od jak dawna współżyjesz i jak długo jestes ze swoim partnerem lecz wydaje mi sie ze do wszystkiego trzeba dorosnąć. ((btw Twoje posty wydaja mi sie infantylne)
Sadzę ze w Twoim wieku, jest jeszcze tyle do odkrywania. Nie podoba mi sie tak instrumentalne traktowanie seksu, jako niezapomnianego przezycia, czegos mi tu brakuje, moze odrobiny miłosci?
Ciekawe co wymyslisz, jak sie anal znudzi?
Wiem, i tak cie nie przekonam
A w ogóle to stara jestem
Mona pisze: zostawcie sobie moze anal na później?
Mona pisze:w żadnym wypadku krem, jak to sugeruje Autor tematu (dziwne, że nie obyło się to bez bólu
Mona pisze:lecz wydaje mi sie
Mona pisze:odrobiny miłosci?
Andrew pisze: tak więc trzeba kupić lubrykant i sprawa załatwiona, a nawet poślizgnięta
ingrid133 pisze:Mona napisał/a:
zostawcie sobie moze anal na później?
a ze tak zaczynam to co w tym zlego ze dopiero na pozniej sobie go mamy zostawic?
niby dlaczegooooo????;];];]
ja nie traktuje seks tak jak napisalas i ze mam mniej lat od ciebie nie znaczy ze nie potrafie kochac,,,ja swojego bym za nic nie zamienila i nie mam powodow by cos czym sie interesuje zmieniac,,
lecz wydaje mi sie
masz racje ..........wydaje ci sie
odrobiny miłosci?
u mnie bez milosci nie ma czegos takiego..
a czy tu treba pisac jak sie kochaaaamy bardzo
tu sie chyba nie musze w tym poscie wypowiadac o uczuciach...
ingrid133 pisze:Andrew napisał/a:
tak więc trzeba kupić lubrykant i sprawa załatwiona, a nawet poślizgnięta
ale dzieki za rade ;];];] ;*
ingrid133 pisze:czyli radzisz uzyc prepawatu nie na bazie wody, tak?
yyy a jak sie krem uzywa to jest zle?
Zaq pisze:Najlepsza do tego jest "na łyżeczkę"
muahaha pisze:jeśli bolało tak samo, to rezygnuje na amen
A o ile fajniej gdyby "nie miała"?tarantula pisze:Masz calkowite prawo, nie daj sobie wmowic ,ze jest inaczej.
A w życiu! Ja może pod tym względem wciąż "nie", ale jak kiedyś będzie to niech boli na psiaka aż wlezie. Ja albo będę się tym cieszyć jak należy albo modlić by skończył - tak czy siak na plus.tarantula pisze:To prawda.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 109 gości