Nie są za krótkieMijka pisze:A tak to chyba masz za krótkie włosy jednak

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ale niestety, strona już działa (wreszcie!), oferta w przygotowaniu, więc nic tylko się reklamować ;-)
Hyhy 
), a te breloczki z "krewniaków" to tak dla siebie mogęzrobić, ale żaden lekarz tego nie uhonoruje w razie czego i tak będzie mi robić najpierw badania
(a ja się będę wykrwawiać) ... no czemu to jest takie wszystkie porąbane? 
SS-mani mieli wytatuowaną grupę krwi. Co Ty na to?Mati pisze:w jaki sposób mogę oznaczyć, że mam taką a taką grupę krwi, by w razie wypadku było mnie łatwiej uratować
Zaq pisze:SS-mani mieli wytatuowaną grupę krwi. Co Ty na to?

Andrew napisał/a:
i bardzo słusznie, ze nie honorują tego ...
czemu? jeśli bym chciał mieć coś takiego, to powinienem mieć taką możliwość.
Mati pisze:zadzwoniłem właśnie do krwiodawstwa
DAJ NUMERMati pisze:a (bardzo miła i sympatyczna )
Ale po co komus grupa krwi jego panny?Dzindzer pisze:Wyobraź sobie, ze koles tatuuje sobie Rh+ bo tak ma jego dziewczyna. Ratując go honorują to i tu problem, okazuje sie, ze nie, ze on ma jednak A i do tego -
Ale po co komus grupa krwi jego panny?
Hyhy pisze:Albo kiedys na allegro widzialem zajebiste naklejki do dowodu z grupa krwi i nie zamowilem tylko dlatego ze i tak kazdy lekarz czy sanitariusz obsral by moja naklejke i gdybym mial umrzec to bym umarl
Hyhy pisze:Ogolnie uwazam ze powinno byc jakies miejsce na ciele wedlug przepisow, gdzie np. odpowiednim kolorem a jakims odpowiednim znakiem mozna zrobic tatuaz grupy krwi.

Hyhy pisze:Bo chce sobie zrobic takie badanie a jak przy okazji moge komus pomoc to bym sobie poszedl oddac krew
...Za duży mam przez całe życie kontakt z polską służbą zdrowia, by wchodzić z nią w jakiekolwiek interakcje dopóki potrafię na nogach ustać. Tak więc pilnuj się. 

dzieki
chce sie dowiedziec czy przy POBIERANIU krwi robione sa badania na obecnosc wirusa HIV
ostatnio o mało co nie przejechałem jeża
W mordę go!

pani_minister pisze:Ale nie przejechałeś jednak?
Wujo Macias pisze:Bo sie jeszcze szmiry zleca.
Dzindzer pisze:Wyobraź sobie, ze koles tatuuje sobie Rh+ bo tak ma jego dziewczyna. Ratując go honorują to i tu problem, okazuje sie, ze nie, ze on ma jednak A i do tego -
Hyhy pisze:DAJ NUMERa tak serio daj numer
nie do tej Pani...
Hyhy pisze:np wolno nam miec gr. krwi na lancuszku jak wojsko i z czyms tam jeszcze byloby to honorowane NA ODPOWIEDZIALNOSC wlasciciela
Hyhy pisze:POPIERAM AKCJE OZNAKOWANIA GRUPY KRWI TATUAZEMpodobnie jak jazdy na swiatlach i fluorescencyjnych znakow drogowych
Mijka pisze:Trzymajcie kciuki za powodzenie na pokazie

Leśny Dziadek pisze:Poza tym nie wasz interes, w sumie.

Rodzaj stymulacji prosto do lozkapani_minister pisze:Swoją drogą właśnie wróciłam skonana i bardzo miło się to przeczytało tuż przed snem
Ale to chwile sie czeka i od razu jest wynik, po oddaniu czy przed oddaniem?pani_minister pisze:Mi robili. HIV, żółtaczka, coś tam jeszcze.
Ja poszedlem spac godzine przed tym postem, poprawialem moja ankietke zajebista, juz mam censored... doscLeśny Dziadek pisze:wstawać, lenie
Swoja droga - temat o outsourcingu uslug IT i telekom. - skierowana do osob zajmujacych sie outsourcingiem, glownie klientow (chyba ze zaraz ja przerobie na wiecej pytan do outsourcerow). Gdzie byscie to w necie rozmiescili? Ja wiem ze takie badanie powinno sie zrobic jakosciowe i osobiscie ale to pierd.... to tylko mgr a zakres i tak jest jak na doktora albo wyzej.no co Ty nie powiesz?Mijka pisze:Beznadziejna pogoda
moja kolezanka zrobila tatoo z gr. krwi ale...swojego brata:) ale byly smiechy z niej i potem ciezkie godziny wykminienia jak to przerobicMati pisze:no jak ktoś jest idiotą to już jego problem, a nie mój
Opel Omega?Leśny Dziadek pisze:Poza tym nie wasz interes, w sumie.
To powinno byc w dowodzie od 18 roku a nawet dowod wczesniej sie powinno wyrabiac, nie wiem ok 15 moze 14 roku i miec to przy dupie. No musi byc jakis rozsadny sposob, ktory by dotyczyl sluzby ratownicze i bylaby pewnosc, ze ktos jest jakas tam grupa. Co mnie to obchodzi ze SS tak robilo, SS to kut.asy.Mati pisze:dokładnie tak. najlepiej jakaś naklejka na dowód osobisty, bo to ze zdjęciem, albo jakieś karty ze zdjęciem i grupą krwi. na odpowiedzialność właściciela, chcesz to przyklejasz, nie chcesz, to nie i już. a jak przykleisz źle, no to trudno...
to zalezy czy lubisz sex analnyMati pisze:my byśmy się widzę dogadali
haha ;D ale jaki pokaz?Mati pisze:aż mi zbielały kosteczki
księżycówka pisze:Masz więc to samo co ja
Hyhy pisze:moja kolezanka zrobila tatoo z gr. krwi ale...swojego brata:) ale byly smiechy z niej i potem ciezkie godziny wykminienia jak to przerobicdalo sie;] -300zl
Hyhy pisze:Opel Omega?)
myślę, że jakby Ted jeździł S-klasą, albo nową 5-tką to by się nam pochwalił 
to zalezy czy lubisz sex analnyjoke
![]()

Hyhy pisze:haha ;D ale jaki pokaz?
Hyhy pisze:czy dostane tam biala czekolade wedla?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 453 gości