Anielka pisze:I mu to odpowiada, bo inaczej by z nią nie był.
Mogłabyś się nieźle zdziwić. Ile osób narzeka na swoich partnerów z różnych powodów, a dalej z nimi są. Nie wiedzieć czemu...
Moderator: modTeam
Olivia pisze: Ile osób narzeka na swoich partnerów z różnych powodów, a dalej z nimi są.
A ja nie. Większość ludzi ma klapki na oczach i albo są tak zaślepieni w drugą osobę, że chcą ratować nawet to czego się już nie da albo w środku mają poczucie, że nic lepszego czy nikt lepszy już ich nie spotka i znów ta sama historia. Dlatego wiele związków nie kończy się rozstaniem z powodu niezadowolenia, a przejściem do kogoś innego.Anielka pisze:No właśnie temu się dziwię.
Dobra, brak sms'ów na dobranoc i dzień dobry, niech się pierwsza odzywa ;-)nie odpisuj na smsy i bron boze nie rob tego co ona by chciala (nawet takich rzeczy jak "wole zebys Ty przyszedl do mnie niz ja do Ciebie"
Tylko żeby nie przegiąć w drugą stronę bo pomyśli, że mam ją w dupieNo i tu jest problem, zes chlopie ja zaglaskal.
raulduke pisze:jak się tak będziesz zachowywał, to ta abstynencja długo potrwa
raulduke pisze:spytałem, czy dla niej łóżko już się nie liczy - "zaczynam mieć wątpliwości czy dla ciebie coś innego się liczy"
raulduke pisze:nie przyszło Ci do głowy ze mogę się czuć jak dmuchana lala
raulduke pisze:Siąść i płakać...
Hyhy pisze:naprawde nie masz pojecia ile jest fasjnych wartosciowych kobiet zeby sobie razem pojezdzic na rowerze:) polazic po łace z psem i sie pobzykac
Sorry
marekkkkk pisze:Skończyło się tak, że mnie nigdy nie chciała, a sama dała d*** koledze z pracy którego znała... miesiąc.
Hyhy pisze:No widzisz. Byla z facetem pare lat, ktory jej nie pociagal
Hyhy pisze:No widzisz. Byla z facetem pare lat, ktory jej nie pociagal:) NIESPODZIANKA
księżycówka pisze:Tak bywa. Czasem nie wie się czego chce, póki się tego nie spotka.
Zauważyłam na tym forum pewną prawidłowość, wszyscy wszystko na pewno. Jest tak, a nie inaczej. A nawet jak ktoś mówi, że może być inaczej to tak nie jest. I koniec.
kropka. pisze:Ciekawe ile ci 'mądrzy' userzy mieli w realnym życiu doświadczeń. Ile zawiłości, niuansów, ile nieporozumień.
Hyhy pisze:A kwestii "nie wiem czego chce"
A myslalem ze to ona jest 6 lat starsza jak napisales:Piernik pisze:.rożnica miedzy nami jest 6 lat ja 24 a ona 18
Piernik pisze:boję się samych prezerwatyw, moje poprzednie partnerki brały tabletki
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 187 gości