Blazej30 pisze:to nie opinia o pracy a o trudności matury
kutfa!
czytanie ze zrozumieniem się kłania...zabijcie mnie i zakopcie pod lasem
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

WiedziałamMijka pisze:Myyyy![]()
![]()

Mijka pisze:możw być Mati ;P
Blazej30 pisze:gratki Mati, choć nie wiem czy nie mogło być lepiej...
... najważniejsze, że mam już to za sobą 

przypomniał mi się film "Porzucona" z Kati Holmes: Kati jako absolwentka Harwardu (lub jakiegoś z innego uniwerku) siedzi na rozmowie o pracę o bardzo dużej firmie w bardzo drogo urządzonym biurze, rozmowa się kończy i ktoś zadaje jej pytanie:"jaką ma pojemność ten pokój?" a ona bez chwili wachania:"z nami czy bez nas?". Oj Mati, czas zacząć wyścig szczurów...babka do mnie: "różnice pomiędzy dramatem antycznym, a szekspirowskim", no to ja: "że odstąpienie od 3 zasad iiii...eee...noo..."

Blazej30 pisze:o życiu proszę Pana, o życiu.
Blazej30 pisze:Młodość to zamknięta księga...

księżycówka pisze:Ja tam będę wiecznie młoda
Ha i do tego z taką niewinną buźką będę jeszcze młodo wyglądać

księżycówka pisze:Odpowiadaj na zagadkę lepiej ;P
księżycówka pisze:O a tak mi się przypomniało akurat. Mati, zagadka (tzn. bez googli)
Cytat:
Nazywam się Milijon- bo za milijony
Kocham i cierpię katusze
Postać, utwór, autor ;P

Mati pisze:Dziewczyno "Dziady". wiesz kiedy ja to przerabiałem? myślisz, że ja pamiętam jakiegoś zdołowanego Konrada
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
księżycówka pisze:Z którego ja robiłam ustny polski

księżycówka pisze:A wiesz, że to są rzeczy, które zna każdy ot tak? I nie ważne czy przerabiał to wczoraj czy 30 lat temu?
Elspeth pisze:Eeee Mati sorki ale ja LO skonczylam cale wieki temu i od tamtego czasu Dziadow qw rece nie trzymalam ale takie cytaty nadal mam wyryte w pamieci
żałuje i szczerze obiecuje poprawę...

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 555 gości