Ile? Nie wiem 4? Max 5 piw? o 2 w nocy byłam już w domu więc też tak pogadaliśmy z policjantem i stwierdził, że luz.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Uwaga, ja Ci zapodam jeszcze lepszy sposob. Idziesz na silke, placisz za karnet, podchodzisz do pana trenera, mowisz mu co chcesz osiagnac, on wybada Twoje mozliwosci i ulozy Ci plan.Blazej30 pisze:zna ktoś jakąś stronkę gdzie można ułożyć programik na siłownię?

księżycówka pisze:Wpadnij do Warszawy. Ja dziś w rozpiętym płaszczu pomykałam, bo tak ciepło

Blazej30 pisze:Wujo Macias napisał/a:
Mogadisz'93 czy "Blue Oyster Bar"?
zdecydowanie Mogadisz. tylko ja i mój gatling. choć i w Blue Oyster Bar by się przydał.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

przecież to jest gatlingMati pisze:wolałbym coś takiego http://pl.wikipedia.org/w...82ko_M61_Vulcan
choć ja bym wybrał Gryazev-Shipunov GSh-6-23M (u ruskich to 9-A-768) 23 mm i 10000 pocisków na minutę. i nie potrzebuje napędu. jeśli dodasz do tego pociski rozpryskowe to przytrzymasz spust za długo i skończą się problemy afryki z przeludnieniem. gdyby szatan używał broni to właśnie tej.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 178 gości