Annihilator pisze:Skąd wiesz, że ich nikt nie chciał? Według Twojego toku rozumowania już w wieku 18 lat powinny się puszczać na prawo i lewo. Szok i prowokacja. Jesteś kompletnie niepoważny - tylko współczuć Twojej kobiecie, jeśli takową masz.
PS I szanuj zdanie innych osób jak i same osoby, z którymi tutaj dyskutujesz - pisanie postów z takimi błędami to typowy brak szacunku dla współrozmówców - przepuść to przez jakiś słownik, czy Worda, zanim zdecydujesz się to wysłać. Nie wspomne także o braku rozumienia tekstu - to odnośnie odpowiedzi na mój poprzedni post, przeczytaj _dokładnie_.
Za młody jestes by zrozumiec mój tok rozumowania

a co do chcenia to pewnie i chciał , teraz ty nie rozumiesz mojego postu i dlatego musze raz jeszcze pisac , to ze chciał to jedno , ale drugie to One nie chciały i koło sie zamyka , moze sie bały , moze je nie było na to stać ,albo chcieli je tacy co im nie odpowiadali , choc nie sadze
błedy bede robic bo taki juz jestm , jak Ci sie nie podoba to mozesz nie czytać ! ot tyle
I nie powinny sie puszczac bo to przesada , ale kochać to juz czas by był ! ale jak sie ma mały temperament to to rozumiem , nie wszyscy muszą go miec wielki

tyle ze ja mam też prawo do własnego zdania i to robię , Twoje zdanie tez czytam , ale nie atakuję Cie tak jak Ty mnie
Mam kobiete tą stała od 13 lat niezmała juz i tą nową tzw, kochankę

od lat 3 , a poprzednio też były inne , jakos zawsze mnie wszystkie lubiały i nadal lubia jak i kochają , zadna nie ma takiego złego zadania o mnie jak Ty wiec przystopuj bo zansz mnie tylko z wypowiedzi tutaj , a to za mało ! :564: