Nemezis pisze:Mati, przy Twojej urodzie pasowałby Ci w brwi
zgodzę się z Nemezis
i z księżycówką
księżycówka pisze:Tylko igła, tylko salon i to dobry niezależnie od miejsca.
bo w Krakowie też była dyskusja na ten temat
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nemezis pisze:Mati, przy Twojej urodzie pasowałby Ci w brwi
księżycówka pisze:Tylko igła, tylko salon i to dobry niezależnie od miejsca.
Mati pisze:ja za 2 lata też już będę stary??
Mati pisze:do r34L 3m0 trochę daleko jeszcze
Ale po co wyszukiwałaś to? Moron przeca to z angielska jest.Nemezis pisze:Mi wyszukało, że moron to debil
Dzindzer pisze:Nie wiedziałam, ze robienie kolczyków ma na celu zaskakiwanie.
Nemezis pisze:zależy na co
Nemezis pisze:A tak poważnie, to byłoby po prostu spełnienie mojej zachcianki z okresu wielkiego buntu.
księżycówka pisze:Siedziałam na tym parę minut i moim zdaniem to ma być "real emo".
lamaa pisze:Tak tylko żeby zaszpanować i pochwalić się na forum.
Nemezis pisze:Jakie to są te wyższe?
Dzindzer pisze:To pisała nastolatka, może w jej otoczeniu robi sie takie rzeczy dla szpanu
lamaa pisze:Dobrze to w takim razie proszę, Mati, napisz, dlaczego chcesz mieć kolczyka?
lamaa pisze:bo widzę, że nie dla wszystkich jest jasne o co mi tak naprawdę chodzi. Ja nie lubię,a może nie potrafię tłumaczyć dosłownie wszystkiego.
AMX pisze:Będzie pasował to jego Hondy pojemność 125.
Sorki,ale nie mogłem się powstrzymać
A wiemy, ze chodzi rowniez o lans wsrod znajomych.Mati pisze:hmm...z tego co ja zrozumiałem to walnęłaś, że robię to DLA LANSU NA FORUM
Wujo Macias pisze:Kolczyki- tylko u kobiet, tylko w uszach. Gdziekolwiek indziej jest oblesne.
Wujo Macias pisze:A wiemy, ze chodzi rowniez o lans wsrod znajomych.
Mati- 3,2,1, sie smiejemy.
Wujo Macias pisze:Kolczyki- tylko u kobiet, tylko w uszach. Gdziekolwiek indziej jest oblesne.
lamaa pisze:Ale mam nadzieję że w związku z tym nie odebrano mi jeszcze prawa wypowiadania się.
lamaa pisze:Ja nie lubię,a może nie potrafię tłumaczyć dosłownie wszystkiego.
Szpeci to dla mnie cały brzuch nawet jak jest zarąbisty.