ennie pisze:nie wiem, ja mam 21, od 3 lat sama sie utrzymuje i decyduje o sobie wiec nijak nie uwazam sie za osobe uzalezniona i niesamodzielna. owszem, znam osoby w moim wieku, ktore wpisuja sie w schemat enga, znam tez osoby starsze, ktore by pasowaly, wiec to chyba nie tylko od wieku zalezy wiec po co wrzucac wszystkich do jednego wora? i sorry ale jak ktos leci na pieniadze w zwiazku to juz nie moj problem, ja tego nie szukam, sama potrafie na siebie zarobic. poza tym 30letnia kobieta tez moze byc z kims dla kasy wiec ponownie nie rozumiem twojego toku myslenia.. dla mnie nie ma roznicy czy facet ma 21 czy 31 wazne jakim jest czlowiekiem.
Nie wspominając o tym, że jest wiele facetów w wieku około 30stki, którzy wciąż są na choć częściowym utrzymaniu rodziców
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

wiem ze roznica wieku jest ogromna,moja corka jest mlodsza od Niej o 2 lata. juz kilka razy konczylem nasz zwiazek ale Ona zawsze wraca do mnie.ona wie nikt Jej tak nie bedzie nigdy kochal jak ja.
troche mnie niepokoi tylko ze nasz zwiazek to bez przyszlosci teraz jest ok
a Ona dalej mloda
kochal sie ktos z was z kims kto ma inny kolor skory? chociaz na poczatku mialem pewne opory przed sexem oralnym,jednak "to wszystko" ma inny kolor niz ten do ktorego sie przyzwyczailem ,ale nawet o tym nie myslem ze jest "inne" 
postaram sie jakos zakonczyc wszystko za kilka dni,nawet nie wiecie jak bedzie mi trudno.