PFC pisze:Od
Se wiem, że tu jest top, pt: wyjatek, ale.... ale nie zachwaszczajmy
Chodźmy walczyć
(masz coś na cod4 lub 5)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
trza było goscia ostawicMiltoniu, nie śmieszy Cię, że KAŻDY MUSI sie wypowiedzieć w każdym topie? Nawet gówno wiedzący, ale MAJĄ prawo do wypowiedzi, to klechają co se myślą, nakręcając się wzajemnie, a NIC autorowi nie pomagają.Miltonia pisze:Pouczasz, nie podoba Ci sie, a moze jakis pozytywny przyklad? A nie wszystko co robicie to g.
Miltonia pisze:Jak Ci sie konsultat podobal, to trzeba bylo go przygarnac do piersi.
Miltonia pisze:trzeba bylo go przygarnac do piersi.
Dzindzer pisze:Nie daje ostrzeżeń/banów za poglądy
Dzindzer pisze:ale za sposób ich wyrażania
Mysiorek pisze:Ale czy ja mam coś do Ciebie?
Mysiorek pisze:Kumam, że jest Duuużo myślących inaczej, ale sito trza mieć.
(I zawsze z miednicą od spodu, coby nikt ciekawy nie spłynął)
Mysiorek pisze:tylko o 20 linijkach tekstu ze słowami np.: "wiedźma" i wytłumaczeniem się z tego słowa.
Mysiorek pisze:Dżin - naprawdę jesteś harującym modem. Doceniam.
Dzindzer pisze:Zaczął się nakręcać i to mocno.

Mysiorek pisze:w reszcie ktoś inteligentny (co najmniej)
pani_minister pisze:I dlaczego myślisz, że zostałby w ogóle na forum?
pani_minister pisze:Podejście miał jak akwizytorzy tu zaglądający - załatwić swój pojedynczy biznes, bez innych domieszek, bez zbędnego ględzenia
pani_minister pisze:Elokwentny był głównie.
pani_minister pisze:Logika?
Przy jego wieku był bardziej logiczny niż RESZTA równolatków. shaman pisze:czy ten użytkownik dostał 10 warnów naraz czy jak
shaman pisze:ma wiecznego bana
pani_minister pisze:I dlaczego myślisz

Zła to polityka
A Ty co myślisz o wronach?

Wielokrotnie i nawet nie pytany o to.PFC pisze:Pamiętam, iż się kiedyś do tej fuchy zgłaszałeś.
Tu się zgadzam. Ja jestem bardzo zadowolona. W końcu, bo Mav mnie wykańczał.PFC pisze:PM jest nieporównywalna z poprzednim administratorem
Jeszcze tylko Imperator do MT należy.PFC pisze:Pozostali są wszak dla mnie niewidoczni
fernandez pisze:Siedzi sobie taka jedna z drugą znudzona, przytyta panienka...

fernandez pisze:Władza demoralizujeSiedzi sobie taka jedna z drugą znudzona, przytyta panienka, wiecznie przy komputerze - i ostrzeżeniami się na ludziach wyżywa.
Impek Ty tłusta panienko

TedBundy pisze:Dzindzer dojrzalsza? Jaja sobie robisz? Pani Minister, jak najbardziej.
TedBundy pisze:Zareklamuję, rozpromuję i dam znać w odpowiednim czasie.
od dawna mówię o wpuszczeniu świeżej krwi do moderatorki.
PFC pisze:Pozostali są wszak dla mnie niewidoczni (nie wiem ilu ich jest, kto to jest i czy w ogóle coś robią)
PFC pisze:Porównując z tym co było dwa lata temu? Myślę, że tak.
Jak możesz!

Zgadza się. Ale dostał dwa razy podwójnie i raz poczwórnie. Jasne też, ze 4 dałoby niby taki sam efekt jak 8. Ale jednak 8 nowego odrzuca mocniej.pani_minister pisze:za każdy z tekstów, który pod koniec stworzył, warn się należał.
"Prowokuje użytkowników, po czym rzuca się do modów"pani_minister pisze:Zamiast teraz "złą politykę" zarzucać, trzeba było go pod kilem w temacie nie przeciągać, prowokując do agresywnych zachowań.
Consultant na ostrzeżenia skutkujące banem zasłużył. W jego konkretnym przypadku nie sądzę, że robiło mu różnicę 4 czy 8 jednak. Zwłaszcza, że zejdą w tym samym czasie.
Dzindzer pisze:Bym cie przytuliła, ale Ci brzuszysko sterczy i nie dojdę
shaman pisze:Ale dostał dwa razy podwójnie i raz poczwórnie.
Imperator pisze:Za to w czasie huraganu możesz się pasem do mnie przywiązać i wiatr nas nie ruszy.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 668 gości