Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 mar 2009, 13:07

Wujo Macias pisze:Co nie augusto?
Przecież ma zakaz pisania :P
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 05 mar 2009, 13:17

Ech, dzięki księżycówce nawet znośne są te dojazdy i powroty o nieludzkich porach ;)
Dziś w końcu idę do kina, bo w zeszłym tygodniu mi trochę poległy plany, 3 wyjścia na 5 umówionych z różnych przyczyn nie doszły do skutku :/
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 mar 2009, 13:21

Mia pisze:dzięki księżycówce nawet znośne są te dojazdy i powroty o nieludzkich porach
<aniolek>

A dzięki Mii w ogóle się mogłam obudzić. ;)

Mam jakąś krostkę czy kij wie co. Nie noooo, nie dziś :/
Raz na ruski rok coś wyskakuje i musiało dziś.

Brat mnie wiezie do Decathlonu jednak. Se razem połazimy :D
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 05 mar 2009, 13:46

szlag :/ taki ładny dzień. w sam raz na siłownię...i co? muszę na jutro bibliografię i plan wypowiedzi zrobić :/ a! i jeszcze na pracę klasową z okupacji się nauczyć. no jasna cholera :/
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 05 mar 2009, 16:15

Dobra, zaraz ruszam na przedmetamorfozowe zakupy i ocenę nowych kolekcji w sklepach.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 mar 2009, 16:40

Mia, tylko nie spłucz się całkiem :D

Ja szukałam dobrego filmiku o smokey eyes, ale nic nie ma sensownego. Sama sobie coś wymyślę ;DD
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 05 mar 2009, 17:37

księżycówka pisze:
Wujo Macias pisze:Co nie augusto?
Przecież ma zakaz pisania :P
Nie szkodzi.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 05 mar 2009, 18:11

Niedawno skazano w Stanach na 30 lat Monzera al-Kassara, w latach 70-tych attache Ludowo Demokratycznej Republiki Południowego Jemenu. Oficjalnie. Nieoficjalnie - agenta GRU i międzynarodowego handlarza bronią, operującego również na terenie Polski. Przez jego ręce przechodziła broń m.in dla terrorystów, którzy opanowali włoski "Achille Lauro". W latach 90-tych, swój lukratywny interes rozwijał dalej, sprzedając broń na Bałkanach, podczas wojny domowej, Somalijczykom, jak i kolumbijskim bojówkarzom FARC-u. Kręcący wiele interesów, również z agentami WSI.
O tym nie usłyszycie w WSI24. A szkoda. Bo biegli, jak i zachodnie media długo analizowały polski ślad dawnych służb specjalnych, jak i ich następców z UOP i WSI.
Ubecka republika.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 05 mar 2009, 18:27

Heh, dzisiaj przez przypadek obejrzałem świetny odcinek SG1, utrzymany w klimacie "Po tamtej stronie"
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 mar 2009, 18:31

Który? Który?
Widziałam wszystkie <aniolek>
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 05 mar 2009, 18:44

Bodajże to była 6 seria.A odcinek ten w którym mieszkańcy jednej z planet ,chcieli pozyskać ludzkie technologie wojskowe aby zyskać przewagę na swojej planecie.W zamian mieli do zaoferowania spore ilości naquada(czy jak to się tam pisze).W wypadku niepowodzenia pozyskania technologii , ich wyjściem awaryjnym,miała być ichniejsza prymitywna bomba z naquada,którą mieli użyć w przypadku wojny. Mało akcji za to sam pomysł świetny.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 18:45

Mam problem. Nie wiem co zrobić. Zaczęłam w tym semestrze nowy przedmiot i uczy go dr, który ma 37 lat, jak się dowiedziałam, myślałam w sumie, że jest młodszy, bo nie wygląda, ale nie w tym rzecz. Mam z nim i wykłady i laborki. Pierwsze 2 wykłady spoglądał w moją stronę, ale nie brałam tego do siebie. Później były laborki na których się 3 razy pytał przy liście obecności, czy ja to Aleksandra(jeszcze siedziałam w 1 ławce, przed jego biurkiem). Po laborkach znalazł mnie na naszej klasie (z tej listy obecności spisał pewnie nazwisko )i odwiedził. Udałam, że nie widzę i dzisiaj na zajęciach normalnie, ale ciągle się czerwienił i mierzył i znów czerwienił i podchodził pytać czy pomóc w robieniu tabeli. Właśnie weszłam po siłowni do domu i co widzę ? 15 minut po naszych laborkach napisał do mnie wiadomość
"Miło było popatrzeć na Panią...
Aha, ładne zdjęcia:)
Pozdrawiam"

Naprawdę nie wiem co ja mam robić. Nie wiem czy traktować go sucho czy coś, jak delikatnie dać do zrozumienia, że mnie nie interesuje nic. Kurcze mam z nim i zaliczenie i egzamin, nie chciałabym mieć jakiś problemów później :(.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 05 mar 2009, 18:50

Yasmine pisze:Kurcze mam z nim i zaliczenie i egzamin, nie chciałabym mieć jakiś problemów później :( .

No z tym zaliczeniem ,to może być problem.Bo nie wiadomo jaką formę chłopina wybierze.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 05 mar 2009, 18:53

Yas, ja bym faceta po prostu traktowala sucho i kazda taka zaczepke puszczala mimo uszu. Jak inteligentny to zrozumie.
Kurcze uwielbiam sie zdrowo popocic w saunie <zakochany>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 05 mar 2009, 19:25

Cześć :]
Yasmine pisze:nie chciałabym mieć jakiś problemów później
Dlatego ignoruj takie komentarze ale bądź miła mimo wszystko, żeby się nie uwziął jakby co.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 19:31

Ja wiem, że olać i traktować sucho. Tylko czy jak mu nie odpisze to on się nie obrazi, może tylko podziękować? kuźwa nie wiem co robić :/
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 05 mar 2009, 19:46

Yasmine pisze:Tylko czy jak mu nie odpisze to on się nie obrazi, może tylko podziękować?
W tym co napisał nie ma pytania, więc ja bym mu nie odpisywała :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 05 mar 2009, 20:23

jakiś pedał podał do sądu sąsiadkę z bloku o to, iż nazwała go pedałem. To będzie ważny proces - jeżeli wygra, zwycięży polipoprawność w poststalinowskim wydaniu. Tryumf koszernego lewactwa
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 mar 2009, 20:29

miał prawo
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 05 mar 2009, 20:39

Yasmine, zrób to, co ja kiedyś - olewaj będąc przy tym miła, uprzejma. Jeżeli on poczuje, że budzi w Tobie jakieś emocje (jakie by one nie były...) to może to źle zinterpretować. I tak na wszelki wypadek, akurat Ty uważaj z bluzkami z dekoltem :P

[ Dodano: 2009-03-05, 20:53 ]
TedBundy pisze:To będzie ważny proces

Zwykły, normalny. Jakby Ciebie ktoś nazwał obraźliwie, to też miałbyś prawo iść z tym do sądu. Jak na forum ktoś kogoś przezwie, nasi sędziowe-modzi stosują pewne sankcje. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego.
Awatar użytkownika
Nexus7
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nexus7 » 05 mar 2009, 20:54

Tylko zachowaj te maile na wszelki wypadek :)
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 05 mar 2009, 20:58

TedBundy pisze:jakiś pedał podał do sądu sąsiadkę z bloku o to, iż nazwała go pedałem. To będzie ważny proces

Noo, całe Zagłębie będzie tym żyło.
Heh, jednak moja prostolinijność i dobroduszność mnie kiedyś zgubią.Dostaje ostatnio zlecenie na wykonanie pewnej czynność związanej z zimą.
Odpowiadam,ale zimy już nie ma.
No i o to chodzi <hahaha>
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 05 mar 2009, 20:59

Yasmine, olac, nie odpisywac i jak pisze Nexus-zachowac maile od niego. Co to w ogole za haslo od 37letniego faceta ktory jest nauczycielem: milo bylo na Pania popatrzec. Chyba ,ze na Ciebie dziala... :>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 21:06

Nemezis pisze:I tak na wszelki wypadek, akurat Ty uważaj z bluzkami z dekoltem :P

Matko lato się zbliża, ja innych nie mam <boje_sie>

Nexus7 pisze:Tylko zachowaj te maile na wszelki wypadek :)

tarantula pisze:Yasmine, olac, nie odpisywac i jak pisze Nexus-zachowac maile od niego.

Zachowam.
tarantula pisze:Co to w ogole za haslo od 37letniego faceta ktory jest nauczycielem: milo bylo na Pania popatrzec. Chyba ,ze na Ciebie dziala... :>

Też się zastanawiam co to za hasła <pijak>. Nie działa, nic a nic. W ogóle jaki stary <boje_sie>
Najgorzej będzie na laborkach za tydzień, będę się czuła strasznie głupio.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 05 mar 2009, 21:16

Yasmine pisze:Najgorzej będzie na laborkach za tydzień, będę się czuła strasznie głupio.

Niepotrzebnie!To on jest niedojrzalym swirem i on ma sie czuc glupio, Nie daj sobie wmowic ,ze jest inaczej. Traktuj go jak kazdego innego natreta, bez strachu, na luzie i z pewnoscia siebie. Nie daj sie zastraszyc bo to on ma sie czego obawiac. Wiem co mowie bo do mnie w szkole podwalal sie ksiadz oblesniak.

inne."
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 05 mar 2009, 21:25

tarantula pisze:Wiem co mowie bo do mnie w szkole podwalal sie ksiadz oblesniak

Rany, wy kobitki to jednak macie ciężkie życie. Jak nie nauczyciel akademicki to ksiądz z parafii, ehhh [:D]
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 05 mar 2009, 21:33

AMX pisze:Rany, wy kobitki to jednak macie ciężkie życie. Jak nie nauczyciel akademicki to ksiądz z parafii, ehhh [:D]

Co poradzic ,ze wiekszosc zboczencow to faceci. Dla mnie ten nachalnie dowalajacy sie ksiadz (do 13latki) byl wowczas traumatycznym przezyciem.

inne."
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 05 mar 2009, 22:08

AMX- najbardziej smiechowy odcinek SG1 to kiedy O'neill i Tel'c utkneli w petli czasowej. Na poczatku zaskok, potem gdy zdali sobie sprawe, ze w zasadzie mog robic wszystko, bez konsekwencji zaczely sie roznorakie hopsztosy.Polecam.
O, ten- http://gwrota.com/page.php?id=76

Yas, kobiety to maja przewaznie tak, ze nie umieja stnowczo dac do zrozumienia kolesiowi "odwal sie". Wiekszosc z Was nie umie i sie dziwicie " a czemu on wciaz za mna lazi? Toc zis zalozylam czerwony szalik i usmiechnelam sie nie pokazujac zebow. A kazdy wie, ze to znak iz nie chce z nim isc na kawe...". Tutaj sytuacja bardziej delikatna, ale uwazam ze powinnas dac mu do zrozumienia, ze nie zyczysz sobie takich akcji.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 mar 2009, 22:14

Wujo Macias pisze:Yas, kobiety to maja przewaznie tak, ze nie umieja stnowczo dac do zrozumienia kolesiowi "odwal sie".

Ja umiem. Ostatnio jeden mi pisał sms i wyskoczył na wstępie z hasłem, że może przyjdzie ze śniadaniem, które razem zjemy i pójdziemy spać. Na co ja wręcz płonąc ze wściekłości, bo takich słodkich tekstów na wstępie odpisałam coś z w stylu, że wiem, że i tak wszystko sprowadza się do reprodukcji i że statystycznie rzecz biorąc powinnam polecieć na takie teksty, ale jako, że nie jestem statystyczną większością to "chłopcze, daruj sobie".
Drugi podbijał na dyskotece i do całowania się nawet brał <hahaha>. To mu powiedziałam, że pocałować się z nim mogę po dwóch miesiącach spotykania a i to nawet nie jest pewne.

Tutaj jest inna sprawa. Mam z nim egzamin, zależy mi na studiach, bardziej niż na czymkolwiek w życiu, więc nie mogę mu walnąć takim tekstem.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2009, 22:14 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 05 mar 2009, 22:14

Yasmine pisze:
Nemezis pisze:I tak na wszelki wypadek, akurat Ty uważaj z bluzkami z dekoltem :P

Matko lato się zbliża, ja innych nie mam <boje_sie>
.

Tu sie z Wujem zgadzam. Masz cos takiego w sobie, co zacheca. Niestety, cos za cos.

A Twoje odpowiedzi tylko poteguja chec faceta, jesli lubi wyzwania!
Ostatnio zmieniony 05 mar 2009, 22:15 przez Miltonia, łącznie zmieniany 1 raz.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"

Wróć do „Śmietnik”