Dwa dni świętowania za mną

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Że niby mam byc dumna z tej możliwej trójczyny
Mati pisze:Mia ja za tydzień w pt będę na maratonie tanecznym

Eeee... no dokładnie. Mniej niż 4 mi się w głowie nie mieściDzindzer pisze:Że niby mam byc dumna z tej możliwej trójczyny
Czwórka to co innego, ale ta trója, Mati
Ja możliwe, że też w piątek na to idę. Jeszcze się nie zdecydowałam.Mati pisze:Mia ja za tydzień w pt będę na maratonie tanecznym. Step upy, Just dance i to to nowe co wyszłoHelios.
Mia pisze:To ja o tym mówię ;-) Zwzwyczaj nie lubię takich filmów, ale z Anią jakoś zawsze wkręcam sie w klimat, poza tym taniec, sam w sobie, uwielbiam.
Mia pisze:To ja o tym mówię
księżycówka pisze:Ja możliwe, że też w piątek na to idę.
księżycówka pisze:Mniej niż 4 mi się w głowie nie mieści

księżycówka pisze:Jeszcze się nie zdecydowałam.
ja w sumie idę jak Czarna będzie chciała iść, bo tak to samemu nie pójdę przecież 
księżycówka pisze:Z tym, że widziałam Step up i myślałam, że zejdę na tym gniocie. Jak reszta jest taka to

księżycówka pisze:Własnie dlatego już wysłałam wiadomość, że nie idę

Bo to tragedia jakaś jest. Osobiście znam osoby, które choćby te układy taneczne by były w stanie lepiej ułożyć i zrealizować, a nie jest to jakiś Bóg wie kto. Amerykańska sieczka mnie nie kręci pod tym względemhę?![]()

księżycówka pisze:Amerykańska sieczka mnie nie kręci pod tym względem
tylko ciekawi mnie dlaczego "dzięki Bogu" ? 
księżycówka pisze:Ej to była dłuuuga. Wczoraj dostałam propozycję, dziś sobie o tym przypomniałam i odpowiadam

księżycówka pisze:Zastanawiam się czy się dziś nie farbnąć. Farba od środy stoi niby i czeka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 153 gości