lamaa Twoje prywatne zdanie na mój, oraz innych podobnych do mnie osób mnie szczerze nie interesuje. zostaw takie rzeczy dla siebie.
lamaa pisze:Jeżeli zrobisz byle jakie studia dla papierka, to dołączysz tylko do grona ludzi, którzy zrobili licencjat, ale tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia z czego.
ale że tak kulturalnie zapytam. czytasz to co ja piszę? czy tylko przyczepiłaś się tego jednego zdania? napisałem, że chcę zrobić tylko licencjat i nie pchać się dalej w studia. robię zaoczne bo chce mieć papier i chce pracować. czy to takie trudne?
Miltonia pisze:Tak naprawde, to informatyka dzienna gdziekolwiek.
no właśnie a coś poza informatyką? bo takie coś to ja mam pod nosem 300m
Miltonia pisze:Ale Tobie nawet odleglosc przeszkadza, to o czym tu mowic

to teraz zapytam, gdzie ja napisałem, że mi odległość przeszkadza? nigdzie...
Miltonia pisze:A jak na powaznie o wojsku myslisz, to chociaz cos na AON wez sobie zaocznie, a nie na calkowitym krzaku do tego nieprzydatnym w pracy, jaka planujesz.
co planuje? jakim krzaku? i nie czytasz tego co piszę, bo napisałem, że myślę o policji.
może czytajcie to co ja piszę, a nie wychwytujecie jakieś hasła
Miltonia pisze:Masz stronke na zachete, polecam logistyke zaoczna, jesli juz:
dziękuję
[ Dodano: 2009-02-09, 23:28 ]Dzindzer pisze:No co jak pokazywać to tylko dobry papier
bo w sumie on się liczy na wstępie, a to co będę umiał czy nie to i tak wyjdzie w praniu...
Dzindzer pisze:Mati a co Ty byś chciał w życiu robić, poza policja czy innym wojskiem ( i lataniem z ciocia po kosmosie)
no właśnie z tym jest problem, bo nie mam dalszego planu i dlatego też szukam jakieś alternatywy którą dawałaby mi studia.