Mikro czarnuch pisze:Tamto drugie pokazywałam z zamiarem dla siebie:)
Jak jeszcze raz popatrzyłam, to mnie olśniło, to było by chyba dobre do mojego jedynego dopasowanego półgolfu (czarnego)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Kupując na kilku naszych aukcjach za przesyłkę płacisz TYLKO raz. Obowiązuje jeden, najwyższy koszt przesyłki z zakupionych przedmiotów. Jeżeli kupiłeś na naszych aukcjach w sumie 3 przedmioty lub więcej to do najwyższego kosztu wysyłki z aukcji, w których brałeś udział musisz doliczyć jedynie 3,3zł. Wszystkie zakupine u nas towary na różnych aukcjach wysyłamy w jednej paczce.

Jak jeszcze raz popatrzyłam, to mnie olśniło, to było by chyba dobre do mojego jedynego dopasowanego półgolfu (czarnego)

księżycówka pisze:I po mojemu to wychodzi, że powinnam zapłacić 9 zł + 3,3 zł.

Dzindzer pisze:Mikro czarnuch pisze:mimo iż wisior z różem
Z różem
To to nie jest fiolet taki nasycony
Mikro czarnuch pisze:Dzin, wiem, Doda diametralnie zmieniła podejście do tego koloru, przez nią róż już nigdy nie będzie taki, jak przedtem

Wszystkie przesyłki wysyłamy PRIORYTETEM bez dodatkowych opłat.
Kupiłeś 1-2 przedmioty : obowiązuje jeden, najwyższy koszt przesyłki z zakupionych przedmiotów.
Kupiłeś 3 i więcej przedmiotów : do najwyższego kosztu wysyłki z aukcji musisz doliczyć tylko 3,3zł.
szkoda bo bardzo mi sie podoba ta bluzeczka.
Mia pisze:Teraz mnie panterkowy szał ogarnął, a przysięgam, że nigdy wcześniej nie lubiłam zwierzęcych motywów ;-)
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
tarantula pisze:To ja tak mialam z rozowym kolorem

Ja chyba muszę 36 z tego złapać
księżycówka pisze:Pasowałoby do tego czarne, grubsze rajstopy (będziemy się przemieszczać nieco, a jasne gruba są fu dla mnie) i czarna bolerko jakieś do tego?
księżycówka pisze:I gdzie dostanę czarny (nie grafitowy!) cień do powiek?

księżycówka pisze:Jeszcze mi coś innego wpadło do głowy - http://www.allegro.pl/ite...ne_bolerko.html
księżycówka pisze:Mia, bolerko czy szal?

I bardziej grzejeDzindzer pisze:Ja bym brała bolerko, wygodniejsze jest
Moja kiecka teżDzindzer pisze:ona jest śliska
księżycówka pisze:Mia, bolerko czy szal?

księżycówka pisze:Tylko, ze nie satynowe
księżycówka pisze:że X () robiło jakby na biuście.

księżycówka pisze:Tzn wezmę na 100% moje kochane kozaczki, ale nie wiem jak się robi. Na miejscu zmieniać na coś? Czy zostać w tych? Zmienia się w ogóle buty na weselach?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 635 gości