księżycówka pisze:No 6 powtórzeń no.
ale w jednym powtórzeniu? tak wiesz... prawa-lewa i następne ćwiczenie? czy prawa-lewa prawa-lewa prawa-lewa i dopiero następne...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

A jakżeby inaczej?

księżycówka pisze:Tylko ja czuję, że nadal puchnę i rosnę w szerz

AMX pisze:Zabierz ją na jakiś wyjazd 2 dniowy (Wrocław)
pani_minister pisze:A nie pomaga mi wcale we wczuwaniu się w fabułę fakt, iż Rhys Mayers z moją znajomą się randkuje ostatnio.
Bzdura. To trzeba robić poprawnie a nie szybko. Po każdym uniesieniu kopyta zastygamy w bezruchu na ok 2 sekundy. Bez tego mięśnie brzucha za bardzo się nie zmęczą i efekt będzie marny.księżycówka pisze:To trzeba robić szyyyybko. Ja jak automat zasuwam

że co?

Mati pisze:już zmieniłaś![]()
księżycówka pisze:Zastygać trzeba i tego skracać nie wolno, ale unosić się można szybciej![]()

TedBundy pisze:Stoczyłem dziś bardzo interesującą pogawędkę, z bardzo sympatyczną, znajomą dziewczyną. Rozwódką. W wieku mojej kobiety
. Za młodu, zafascynowana teoriami o równości, multi-kulti i tego typu lewackimi idiotyzmami, nie różniła się zapewne od dziesiątek podobnych ludzi, zaczadzonych jadem propagandy. I poznała muslima, wojażując za granicą. Sielanka skończyła się (czego można było się spodziewać) po ślubie. Zaczął się horror. Aż strach było słuchać. Już jest po rozwodzie i wstydzi się, jak była głupia i do kogo się zbliżyła. Odzyskała rasową tożsamość, jak stwierdziłem. Przytaknęła. Cieszy.

księżycówka pisze:Wstałam ze 2 h temu, ale nadal mi sennieeeeee strasznie <ziewa>
księżycówka pisze:Dziś jest chyba jeden z tych dni, że najchętniej bym spod koca nie wyłaziła.
księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
1 za godzinę
Cytat:
Dzisiaj 16:33
<boje_sie>
?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 176 gości