księżycówka pisze:Trochę różnic jest jeśli się w porównywarkę na play.pl wejdzie
jak sie wejdzie w porównywarke na playmobile.pl
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

chyba playmobile .plksiężycówka pisze:Trochę różnic jest jeśli się w porównywarkę na play.pl wejdzie

C702 - nowszy, lepsze zdjęcia, szybciej pada bateria.Blazej30 pisze:dzięki <browar> do tematu szukałem i znalazłem: Sony Ericsson K810i za 500 PLN w rtvEUROagd (sklep) czy Sony Ericsson C702 za 500 PLN w sklepie internetowym? używał ktoś ten C702?

no niewiem K810i ma stabilizację obrazu, ksenonową lampę i 16x zoom. za to C702 podobno rysuje się od chusteczki higienicznej...Zaq pisze:nowszy, lepsze zdjęcia, szybciej pada bateria.
Z tego zoomu 16x zapewniam Cię, nigdy w życiu nie skorzystasz. Nie wiem po co w ogóle jest taka opcja. Lampa ksenonowa fajny bajer w telefonie, ale to nadal telefon, a nie aparat. Stabilizacja obrazu to też pic na wodę. Wymieniłeś jeden sensowny argument za K810, C702 ma znacznie więcej zalet.Blazej30 pisze:no niewiem K810i ma stabilizację obrazu, ksenonową lampę i 16x zoom. za to C702 podobno rysuje się od chusteczki higienicznej...
Pod jakim? Tą są telefony generalnie tej samej klasy. C702 jest znacznie nowszy. Aparaty zapewne mają z jednej taśmy. K810i oprócz dobrej lampy ma inną znaczną przewagę, jak na Sony Ericssona, jest po prostu ładny, czego się nie da powiedzieć o C702.Zaq pisze:Faktycznie K810i wydaje się być lepszy pod każdym względem.

runeko pisze:Ja polecam Nokię
wiedziałem że Nokiozboczeńcy się pojawią. a co do telefonu to chyba wybiorę C702. lepszy aparat. AGPS i inne bajery. i jest cienka...Andrew pisze:nie ma to jak n-95
tyle ze by wykozystac owe A to musisz sie laczyc pzrez internet a to juz płatne - chyba ze sie myle ....
Andrew pisze:nie ma to jak n-95
n-96 jest troche pomyłką firmy nokia
Blazej30 pisze:Nokiozboczeńcy

Trudno, żeby Nokia na swoim szkoleniu źle mówiła o najnowszym dzieckuruneko pisze:Sprzedaję ludziom oba modele, jestem po treningach Nokii i znam sie troszkę na tym
Golly Gee pisze:Trudno, żeby Nokia na swoim szkoleniu źle mówiła o najnowszym dziecku
Golly Gee pisze:Andrew te komentarze które czytasz na forach komórkowych piszą 13latkowie, którzy telefony widzieli przez szybę.

ale inni nie muszą
runeko pisze:Właśnie. Nie wierzę, że w Polsce wielkie masy stać na zakup N96, która w USA kosztuje $800
wielkie mi co, ze u was 800$
Andrew pisze:ale po co za nią dac az tyle kasy ? jak za mniejsze pieniadze ma praktycznie to samo w postaci 95 co ma , a co mi sie przyda owa n-96 wygląd ?
Andrew pisze:No popatrz, a u nas za 1400 zł sie da ja kupic
o co ci chodzi Rune ? to nie jest fikcja to rzeczywistość ! wal gdzie kupiona ! byle nie kradziona
i z gwarancją,a takowa (kradzioną) na pewno nie jest
a dlaczego ? skoro to sprzedajesz to wiesz - uswiadomienie moje Ciebie zbedne <browar>
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Jawka pisze:I teraz pytanie: na gwarancję mi tego nie przyjmą, da to jakoś zrobić po domowemu?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:juz po 1399 a nie zadne srednio 1600
Andrew pisze:wal gdzie kupiona ! byle nie kradziona
Jawka pisze:Wylałam na telefon herbatę
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 404 gości