Yasmine pisze:Ty masz ładniejsze nogi i plecy
Nogi nie, bo teraz mam grube łydki ;-)
Wrzuciłam zdjęcie, bo chciałam pokazać jak kiecka leży, bo ciekawa jest
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mia pisze:ona jest nawet taka, że na mini sukienkę się nadaje
Mia pisze:haha, j/w to nie ja ;-)
Mia pisze:w sklepach widziałam ładne tylko w Venezii, za 300zł. Te kupiłam na allegro, za 100.
Mia pisze:w sklepach widziałam ładne tylko w Venezii, za 300zł.
księżycówka pisze:Mamie się czerwona najbardziej podoba. Ja siebie widzę najlepiej w czarnej.
Mia pisze:ale te mazie mnie nie przekonują.
Mikro czarnuch pisze:Olivia mnie podpuściła, komplement wycofany:)

Mikro czarnuch pisze:Ja do kupowania obuwia na allegro, mam stosunek przerywany, sparzyłam się i tyle.
Z drugiej strony kto nie ryzykuje, ten... Cena 300zł nie jest dla mnie do przełknięcia.
Wolę mieć na to konto 3 pary;]

Mia pisze:Wrzuciłam zdjęcie, bo chciałam pokazać jak kiecka leży, bo ciekawa jest
Większą, niż sama kiecka.Ale tu akurat komfortowa sytuacja, ta sprzedająca garantuje zwrot pieniędzy jeśli cokolwiek Ci się nie spodoba, rozmiar/fason/kolor.
Mikro czarnuch pisze:Tylko pomarudzę sobie jeszcze i powiem, że cała ta zabawa w odsyłanie towaru, czekanie, jakoś niespecjalnie mnie bawi.
A i tak znam tą firmę i myślę, że żadnego problemu z rozmiarem nie będzie 

Mia pisze:Ja mam w czym chodzić, więc na czas niespecjalnie mi zależy![]()
Mikro czarnuch pisze:e czasem brak mi cierpliwości do tego typu spraw

to ja właśnie jestem super cierpliwa.

Właśnie sprzedałam kolejną bluzę za 49,95 kupioną za 3,95![]()

Mikro czarnuch pisze:Zazdroszczę
Mikro czarnuch pisze:Kupowałaś w lumpeksie?

Mia pisze:Ala ja tak mam, tylko pod względem zakupowym chyba
Mia pisze:Odkąd nie pracuje, to staram się chociaż na allegro torchę zarobić, a że i tak często chodzę po sklepach, to kupuje rzeczy na wyprzedażach i sprzedaję.
Mikro czarnuch pisze:Myślałam, że upolowałaś coś fajnego, ale używanego za taką cenę.

Mikro czarnuch pisze:serce mi mocniej nie zabiło nawet przy czerwieni, hehe
Mikro czarnuch pisze:I jaką furorę modelka zrobiłaWiększą, niż sama kiecka.
księżycówka pisze:Rozterki głupie![]()
Mikro czarnuch pisze:Kupowałaś w lumpeksie?
Nemezis pisze:Mnie się modelka nie podoba - ma okropne plecy (efekt spotęgowany pewnie przez światło), nogi ma krótkie. A kiecka... może być, ale nie lubię takich chamskich kokardek.

Nemezis pisze:to Wy tak macie? ja nigdy aż tak emocjonalnie do kwestii ciuchów nie podchodziłam![]()

Mnie się modelka nie podoba - ma okropne plecy (efekt spotęgowany pewnie przez światło), nogi ma krótkie. A kiecka... może być, ale nie lubię takich chamskich kokardek.
Nemezis pisze:Chyba polubię. Jakiś czas temu wyhaczyłam fajną skórzaną torebkę za 10 zł

Yasmine pisze:Ty masz ładniejsze nogi i plecy
Mia pisze:Nogi nie, bo teraz mam grube łydki ;-)
matko! jakie te kobiety są wymagające co do wyglądu <zdziwko> nic dziwnego że mało który wam dogodziNemezis pisze:Mnie się modelka nie podoba - ma okropne plecy (efekt spotęgowany pewnie przez światło), nogi ma krótkie.
to tyle o kiecce
Blazej30 pisze:matko! jakie te kobiety są wymagające co do wyglądu

ja bym ją w tej kiecce brał <sex2>bez zabezpieczeń na tej podłodze. mimo kiepskich pleców
to tyle o kiecce
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Yasmine pisze:Widzę, że ktoś ma podobne odczucia do moich. Faktycznie, plecy okropne.
Blazej30 pisze:jakie te kobiety są wymagające co do wyglądu <zdziwko>
Mikro czarnuch pisze:Błażej najpełniej wyraził swoją opinię, swój zachwyt nad kiecką.
Mia, nie zakładaj jej na następny zjazd!

Blazej30 pisze:matko! jakie te kobiety są wymagające co do wyglądu <zdziwko> nic dziwnego że mało który wam dogodzi![]()
Mikro czarnuch pisze:Plecy może i ma trochę umięśnione

a może entuzjastycznieksiężycówka pisze:Naprawdę desperacko
tak. a może lepiej podejść do urody całościowo? bo każdej można cos wytknąć. tylko po co?to źle?
to może się na mężczyzn przerzucęNemezis pisze:Plecy może i ma trochę umięśnione
No męskie po prostu.

Nemezis pisze:która została wzięta za Mie.

Blazej30 pisze:tak. a może lepiej podejść do urody całościowo? bo każdej można cos wytknąć. tylko po co?
Ale jak juz sięzdecydujesz, to zamieść fotkę swojego potencjalnego chłopaka - możesz liczyć na fachowe komentarze![]()
Mikro czarnuch pisze:Mnie się podoba, grunt, że jest proporcjonalna
Mikro czarnuch pisze:A co do tej kokardy, ze względu na jej lokalizację, większa faktycznie już by u mnie nie przeszła.

Ja tylko dodam, ze ta osoba co ja tak dobrze zna w realu jest Olivia, z ktora widzialy sie ile, moze 10 razy w zyciu?Mia pisze:I to przez osobę, która mnie bardzo dobrze zna w realu.

Nemezis pisze:a powstrzymałabym się od komentarza, gdyby nie (koniec koncow udawany) zachwyt nad tą panią, która została wzięta za Mie.

nie musiałbym zobaczyć jej twarzy. za tyły ma plusa. ale bardziej chciałbym zobaczyć jej twarz niż takiej nieproporcjonalnej (lub umówić się z nią na kawę). to nie jest takie bezduszne podejście jak kobiet. w końcu i streisand ma zwolenników.Mikro czarnuch pisze:naprawdę brałbyś taką niewiastę bez twarzy?
Blazej30 pisze:nie musiałbym zobaczyć jej twarzy.
Zarzucasz mi dupowłazstwo, Nemezis, czy brak gustu?
Blazej30 pisze:to nie jest takie bezduszne podejście jak kobiet.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 715 gości