Mia pisze:Si, 88.
o jaaa, myślałam, że jest starszy ode mnie, a tu proszę
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:zarekomenduję jedną kapelę
http://www.helikopter.civ.pl/
Nola pisze:o jaaa, myślałam, że jest starszy ode mnie, a tu proszę
lollirot pisze:Pamiętam jedno wesele bez krokieta tylko
lollirot pisze:Mamy dobytek jak małżeństwo z 20-letnim stażem.
TedBundy pisze:jak dla mnie by wystarczyło 10 min w USC. Bo nie ceremonia i wyklepanie paru regułek buduje to, co tworzę na codzień.

RHS pisze:Mowi ze tak sobie ze przyszlym mezem postanowili ze ich uroczystosc bedzie nie zakrapiana zadymi uzywkami

księżycówka pisze:Ale fakt, że po zachowaniu stanowczo ma więcej.

TedBundy pisze:a co myślicie o coraz częściej praktykowanym pomyśle na pierwszy taniec? Z pozoru spokojny, nudny i tradycyjny, muzyka się nagle urywa i siup, zmiana klimatu i rytmu o 180 stopni
TedBundy pisze:Z pozoru spokojny, nudny i tradycyjny, muzyka się nagle urywa i siup, zmiana klimatu i rytmu o 180 stopni

TedBundy pisze:chociaż, po zaprawie, treningu, kto wie
Grace pisze:i podróż poślubna w ciepłym kraju
Grace pisze:i podróż poślubna w ciepłym kraju, pierwsze wakacje od paru lat

TedBundy pisze:ja, ze swojej kieszeni bym, nie wiem, 15-20k nie wywalił na wesele
pani_minister pisze:Swoją drogą, co Ty zrobisz, jak Ci to disco polo wrzucą na weselicho, czy jakiś inny element zupełnie Ci nie pasujący? Przecież bezczelnością będzie wymaganie, żeby było po Twojemu.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

TedBundy pisze:Tutaj zapewne pójdziemy tradycyjnie
a ze strony mojego to dwadzieścia kilka Nemezis pisze:U mnie w taki sposób i tak wyszłoby nierówno - z mojej strony rodzinka z os. towarzyszącymi to prawie 100 osóba ze strony mojego to dwadzieścia kilka

RHS pisze:a tak w ogóle to koniec koncow nie placi sie pol na polu nas przynajmniej panuje taki zwyczaj
Mia pisze:gdybym chciała zaprosić np. siostrę babci,
Dzindzer pisze:Będzie udawał, że jest dobrze, przecież to oni płacą, więc jak by to wypadało tak marudzić czy wydziwiać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości