Mia pisze:A Tobie po co rozmiar L? Dla Taty?![]()
Mój tata nosi XL.
No taką mają rozmiarówkę w Top Secret.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Olivia pisze:No taką mają rozmiarówkę w Top Secret.

księżycówka pisze:Albo Olivii się przytyło

księżycówka pisze:Ja nauczyłam się już, że jak mi coś wpada w oko to się poliester okazuje
Mia pisze:LoL. Prędzej chińczyki metki pokićkały![]()
Mia pisze:Mi też się podoba, czemu to wiskoza nie jest

)

księżycówka pisze:Juuu. Na kratkę mnie wzięło.
Mia pisze:gdybym miała możliwość zakupu to bym się nawet nie zastanawiała

księżycówka pisze:Nie posiadam.
ja też nie mam i znam ten ból.Mikro czarnuch pisze:Mia, chyba jesteś kolekcjonerką butów, mylę się?
Wygląda na to, że pasjami kupujesz obuwie?
Mikro czarnuch pisze:Z wrzuconych przez Ciebie zakupów, najbardziej urzekły mnie buty z Deichmanna, ekstrawaganckie, jednak na większe wyjścia, jak znalazł ;-)
Mikro czarnuch pisze:szpilki także, jednak takie z paskiem to ja mogłabym nosić tylko do spodni (jak wiadomo, pasek skraca nogę)

Mikro czarnuch pisze:Co do tej poliestrowej sukienki to tył faktycznie niebanalnie 'pokrzyżowany'.
W każdym razie, zwraca uwagę.
Mikro czarnuch pisze:Szkoda, że nie mam krawieckiej smykałki;]
Mogę wymyślić jakiś ciuch, ale w życiu bym go nie uszyła 
Komórką zrobiłam.Mia pisze:Szkodaja też nie mam i znam ten ból.

księżycówka pisze:Ta pierwsza jest z Clockhousa.

księżycówka pisze:Też byłyTaki urok wyprzedaży
księżycówka pisze:Zresztą ta druga jest tak na teraz prawie, bo ma to coś pod spodem i ciepła jest.

Oba kolory.
księżycówka pisze:Ale czy ona aby na pewno na guziki była co ja ją mierzyłam
księżycówka pisze:Zresztą ta druga jest tak na teraz prawie, bo ma to coś pod spodem i ciepła jest.
Mia pisze:ja kupiłam sukienkę w kratkę z NY, czerwono-czarną, zapinaną na całej długości na guziki, może widziałaś, bo też z przeceny 39,90

Ja jak miałam 14-15. Teraz mam mały powrót do takich.
księżycówka pisze:Na zimę może nie, ale dobrze będzie wyglądała przy plus 10 do kozaków i czarnych rajstop
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 687 gości