Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

Wy o tym jedezniu, a ja znów mam fazę, że nie jem nic
A wydatki też zapisuję, wszystkie. Ale tak normalnie, w zeszycie.
Księżycówka ładną mi wiadomość na gg zostawiłaś ;P HR w IT?
U mnie żadnych ciekawych ofert, oprócz HR same banki.
A wydatki też zapisuję, wszystkie. Ale tak normalnie, w zeszycie.
Księżycówka ładną mi wiadomość na gg zostawiłaś ;P HR w IT?
U mnie żadnych ciekawych ofert, oprócz HR same banki.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Ja jestem na diecie. Wymusili na mnie znajomi. Staram się jeść 4-5 posiłków dziennie. Nieważne, że połowa to płatki z mlekiem w mikroskopijnej miseczce. ;DD Ale głód powoli się pojawiaMia pisze:Wy o tym jedezniu, a ja znów mam fazę, że nie jem nic![]()
Wiem, sorry. ;DDMia pisze:Księżycówka ładną mi wiadomość na gg zostawiłaś
Czemu nieMia pisze:HR w IT?
[ Dodano: 2009-01-16, 02:09 ]
Dobra. Wracam do zarządzania projektami

- ksiezycowka
- Weteran

Mati pisze:by spalić jednego pączka trzeba 40 minut seksu, więc nie wiem czy Ci godzinka starczy
Bejbe, Ty wiesz co to skrzydełka barbeque chociaż? Kurczak. Nie pączek. Pączek barbeque...Wymyśliłeś.
Macias, włączyłam tą Twoją piosenkę i przez co najmniej dwa pierwsze wersy zastanawiałam się jakim to języku

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Skrzydełka (nie wiem jak u was, u nas 'skrzydełka' to sa z nazwy, to nie jest właściwe skrzydło kurczaka tylko takie małe cuś) to mają o wiele mniej kalorii niż pączki. Eh, raz na jakiś czas i skrzydełka mozna, byle nie za często.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
runeko pisze:Skrzydełka (nie wiem jak u was, u nas 'skrzydełka' to sa z nazwy, to nie jest właściwe skrzydło kurczaka tylko takie małe cuś) to mają o wiele mniej kalorii niż pączki. Eh, raz na jakiś czas i skrzydełka mozna, byle nie za często.
nawet kilka skrzydełek nie ma tyle kalorii co pączek?
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Wrrr, wsadziłam kolczyk w miejsce, w którym go nie miałam ze 2 lata albo dłużej - dziwny jest odgłos rozchodzącej się chrząstki prawie w uchu O_O I teraz boli, bo nierozciągnięte 
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Mia pisze:Klasyczne metody się najlepiej sprawdzają, bo notesik mam zawsze przy sobie i notuje np. w drodze pociągiem
Też racja.
Dziewczyny a gumę do żucia czy baton czy tam chusteczki higieniczne też wpisujecie??
Mia pisze:Dobra sprzątam dziś
Ja też. ale jak mi się nie uda to mam wytłumaczenie. Ranę drapana na udzie. Zawsze mogę powiedzieć, ze z rana nie będę do bałaganu bo gangrena mi sie wda i umrę
A jak by mi tego było mało to mogę dodać, że to wszystko wina Matiego

lollirot pisze:Idę z byłym na koncert zaraz. Czuję się jak emerytka, kiedy ostatni raz na czymś takim byłam?
hehe, ja byłam wczoraj i miło było, mimo, że żadna ze mnie fanka.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak

- Weteran

- Weteran

Tylko, że nie z tych beznadziejnych Shinigami czy ludzi (matko, można by wyciąć wszystko gdzie jest Orihime, Sado czy Ishida
) tylko to jest Arrancar. Czyli musieli go zabić jak to zwykle bywa z tymi złymi.
Ale dziś powinien wyjść kolejny odcinek Naruto z moim kochanym Orochimaru, którego żaden głupi shinobi nie zabije za szybko
AMX, a gdzie żeś się w Bleachu zatrzymał? Ja skończyłam 167 odcinek dziś rano.
Tylko, że nie z tych beznadziejnych Shinigami czy ludzi (matko, można by wyciąć wszystko gdzie jest Orihime, Sado czy Ishida
) tylko to jest Arrancar. Czyli musieli go zabić jak to zwykle bywa z tymi złymi.
Ale dziś powinien wyjść kolejny odcinek Naruto z moim kochanym Orochimaru, którego żaden głupi shinobi nie zabije za szybko
AMX, a gdzie żeś się w Bleachu zatrzymał? Ja skończyłam 167 odcinek dziś rano.