POCAŁUNEK
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Słuchajcie... czy ktoś z was ma taki problm że podczas pocałunku nie odczuwa żadnej przyjemności? Zastanawiam się czym to jest spowodowane... Bardzo kocham mojego chłopaka, on odczuwa przyjemność a ja nie...
-
- Początkujący
Nic mu nie musisz mówić- wystarczy, że pokażesz Zacznij całować go tak- jakbyś chciała sama być całowana. Szybko się nauczy
Ostatnio zmieniony 11 sty 2009, 11:25 przez Jawka, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
-
- Początkujący
Jawka pisze:Nic mu nie musisz mówić- wystarczy, że pokażesz Zacznij całować go tak- jakbyś chciała sama być całowana
- chyba nic mądrzejszego tu nie usłyszysz . Związek ma opierać sie na komunikacji między wami - jak coś robi nie tak to go naucz i już . Raz trafiłem na kobietę która kompletnie nie lubiła pocałunków w usta mimo że miała wymarzone do tego - cóż - natura bywa rozrzutna.
Pozdrawiam
Nie ma kodu którego nie da się złamać
Nie ma majtek których nie dałoby się zdjąć
Kazdy tu bedzie lubiał byc inaczej całowany. Kazdy tez - albo wielu - w zaleznosci od sytuacji, podniecenia i co nastąpic ma dalej ... bedzie chciał byc całowany inaczej.
Ja ! kiedy jeszcze byłem młody i sie szalało zawsze sie zastanawiałem dlaczego dziewczyny (ich znaczna wiekszosc ) pchały sie z swym jezykiem mi na chama do ust i to CAŁYM Gdyby Bóg obdarzył je dłuzszym ... pewnie czół bym go w zoładku - kto im powiedzial , ze to niby przyjemne ale - kazdy jest inny .
Ja ! kiedy jeszcze byłem młody i sie szalało zawsze sie zastanawiałem dlaczego dziewczyny (ich znaczna wiekszosc ) pchały sie z swym jezykiem mi na chama do ust i to CAŁYM Gdyby Bóg obdarzył je dłuzszym ... pewnie czół bym go w zoładku - kto im powiedzial , ze to niby przyjemne ale - kazdy jest inny .
Ostatnio zmieniony 11 sty 2009, 15:36 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Początkujący
Martuch00092 pisze:boję się że to jednak ze mną coś nie tak
- e tam - nie uprawiaj czarnowidztwa . Poza tym pocałunek to chyba w wiekszym stopniu doznanie zmysłowe niż fizyczne - może negatywnie się nastawiasz do tego. Nie zmuszaj się do tego , rób to wtedy gdy masz na to ochotę i ustalcie że tak jak TY masz ochotę - moim zdaniem obudzisz to w sobie
Pozdrawiam
Nie ma kodu którego nie da się złamać
-
- Początkujący
IMHO, pocałunek nie może nie przynosić przyjemności, chyba że całujemy kogoś, kto dla nas jet tak atrakcyjny jak worek kartofli. Ewentualnie chłopak całuje Cię w taki sposób, że masz ochotę odczepić go od swojej twarzy i krok po kroku narysować mu to, co chcesz żeby robił.
Dla mnie nieraz pocałunek jest bardziej seksualny niż sam seks. Wczoraj miałam taki na przykład i kiedy dziś o nim pomyślę to mam ochotę rzucić się i robić rzeczy nieprzyzwoite
Dla mnie nieraz pocałunek jest bardziej seksualny niż sam seks. Wczoraj miałam taki na przykład i kiedy dziś o nim pomyślę to mam ochotę rzucić się i robić rzeczy nieprzyzwoite
Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, 05:28 przez runeko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”