księżycówka pisze:Ja tam kocham czarne na mężczyznach
ja też
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja tam kocham czarne na mężczyznach
księżycówka pisze:Z koszulami trzymać się tak wg mnie jednej zasady należy - jak koszula gładka to krawat w paski, a jak koszula w paski to krawat gładki.
Dzindzer pisze:Cytat:
Ja tam kocham czarne na mężczyznach
Ja tez, a mój w takim nasyconym czarnym wygląda tak że mrrr![]()
Dzindzer pisze:Wtedy sie przynajmniej minimalizuje ryzyko kiepskiego dopasowanie tych części garderoby do siebie.
Dzindzer pisze:wiem. widziałam fajne odejścia. ale jak ktoś nie ma wyczucia ( wiele osób publicznych nie ma) to lepiej niech się trzyma tego

TedBundy pisze:podziwiam, kto przy minus kilkunastu bez czapki lata ;DD
mi jednak to zostało, po drugie ciężko o fajną i twarzową czapę, kobiecą;p

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
]. A tę z allegro i tak zamówię, choćby z ciekawości. Nigdy nie miałam naprawdę fajnie dobranej czapki, więc eksperymenty czas zacząć! Miltonia pisze:Inna sprawa, ze to co widzisz na ulicy, to w 99,9% nie jest oryginalem, wiec nie ma sie co marudzic, ze ktos sie lansuje, bo to raczej w druga strone dziala.
Miltonia pisze:Mi zadne fiolety, czerwienie i inne takie nie pasuja do koszuli i garnituru
Miltonia pisze:u nas najczesciej wyglada sztucznie i razi,
Dzindzer pisze:To część garderoby, to ma również wyglądać.
Bieliznę tez ludzie kupują ładna a jej nie widać ( wiem Ty to kupujesz obojętnie jaka z rynku)

słusznie, chrzanić bazarowy lans za paczkę fajek.
myślę podobnie, delikatny róż koszuli do marynarki, jedynie.
TedBundy pisze:To nie kobieca bielizna, by oko przyciągała
TedBundy pisze:Rolexa już z 4 lata nie nosiłem ;DD
TedBundy pisze:słuchaj, naprawdę bym nie zbiedniał kupując męskie gatki z wysokich półek
Dzindzer pisze:a z dwa lata temu sie nim chwaliłeś
Pierwsze z brzegu.

AnoMia pisze:co lateks, to aurat Ty z pewnością wiesz

księżycówka pisze:Dziwnie to wygląda.

księżycówka pisze:W sumie pierwszy raz w tym roku kupiłam z wysokim jak na mnie obcasem (żaden koturn!), czyli jakieś 7,5-8 cm i mi tak się dobrze chodzi

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 471 gości