nie mogę bo tam są inne osoby.TedBundy pisze:wrzuć na imageshack
no właśnie wyczyściłem wszystko. wysłane też.;księżycówka pisze:Możesz nic nie mieć w odebranych, ale mieć zapchaną "wysłane".
Już Dzin wysłałam Ciebie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

nie mogę bo tam są inne osoby.TedBundy pisze:wrzuć na imageshack
no właśnie wyczyściłem wszystko. wysłane też.;księżycówka pisze:Możesz nic nie mieć w odebranych, ale mieć zapchaną "wysłane".
Już Dzin wysłałam Ciebie

lollirot pisze:Ja też chcę!
może ktoś podesłać im fotkę? bo mnie coś zarazMati pisze:dostanę Twoją gangsta fotę?
teraz okazało się że plik jest za duży (choć dwa razy już przeszedł)
Przez te wieszaki na kurtki i wystrój wnętrz oraz stroje, osobiście wyczuwam klimat burdelu, ale to nic. 
no wreszcie obiektywna opiniaPFC pisze:Blazej wyszedł jak całkiem porządny średniak,
to te koleżanki/przyjaciółki które wprowadziły mnie w stan przeddepresyjny więc uważajPFC pisze:mój wzrok bardziej jednak przykuły jego koleżanki, głównie ta z prawej.

Yasmine pisze:Podoba mi się za to jedna pani
Z kobietą fotki oglądałem, cytuję - przystojny facet jesteś. Koniec cytatu.
TedBundy pisze:Z kobietą fotki oglądałem, cytuję - przystojny facet jesteś. Koniec cytatu.
Yasmine pisze:Podoba mi się za to jedna pani
Jawka pisze:Niezła ta po prawej
a gdzie miejsce na wnętrzeTedBundy pisze:mi też. Na tym zdjęciu od Błażeja, TYLKO jedna

Blazej30 pisze:TedBundy pisze:Z kobietą fotki oglądałem, cytuję - przystojny facet jesteś. Koniec cytatu.Yasmine pisze:Podoba mi się za to jedna paniJawka pisze:Niezła ta po praweja gdzie miejsce na wnętrzeTedBundy pisze:mi też. Na tym zdjęciu od Błażeja, TYLKO jedna

pani_minister pisze:Jesteś typowym przykładem na to, że ładnym się dobre cechy przypisuje automatycznie
TedBundy pisze:;DD A to jedna z bardziej głupszych rzeczy, jaką na psychologii mi starali się wpoić. Bo to teoria klasyfikująca ludzi jak bezwolne zombie, działające na guziczki - ładny--->tok myślenia in+, nieładny-----> zapala się ostrzegawcza lampka. Trochę to bardziej skomplikowane.
TedBundy pisze:Cóż, uważałem i uważam to za jedną z bardziej bzdurnych teorii, niestety. Dlaczego? Człowiek myślący nie ocenia innych powierzchownie i po okładce I to nie od teraz, a odkąd pamiętam. Kompetencji im nie odmawiam, ale ludzką rzeczą jest się mylićSzczególnie, że w większości to Jankesi, zatem przestaje się dziwić.
pani_minister pisze:Jak można rozum po buzi ocenić?

z uwagi na awarię forumowej poczty poproszę mailaNola pisze:ja z opóźnieniem sporym, ale również chcę zobaczyć fotkę
czyli co? niskie czoło dyskwalifikuje?TedBundy pisze:To dobry punkt wyjścia. Są tacy i takie, od których z twarzy aż bije prostactwo, albo jeszcze gorzej.
Co to za roznica jak Blazej wyglada? Niczego to nie zmieni w jego mysleniu. Czy powiecie ze ladny, brzydki, z glupia twarza czy madra, bedzie caly czas tak samo.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 660 gości