ja niestety wolnoksiężycówka pisze:Ja kiedyś nad tym myślałam, ale nigdy nie miałam chęci i zpałau się do tego zabrać, bo i tak dość szybko czytam.
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak

Augusto pisze:cczy ktos z was proboal kiedys nauczyc sie szybkiego czytania?
A po co?

Czytanie to przyjemność, a przyjemność musi długo trwać.
Mati pisze:co to za pokemony u Ciebie w sygnie??
Za dużo pokemonów się naoglądałeś.
Dzindzer, powiedz lepiej co to za gra bo mi one coś przypominają... Neopets?
- Wujo Macias
- Maniak

A po to, zeby szybciej przyswajac informacje. I dyskutowalbym, czy czytanie nierzadko nudnych ksiazek na studiach jest wielka przyjemnoscia.Marissa pisze:A po co?
Czytanie to przyjemność, a przyjemność musi długo trwać.
Kiedys sie smialem z szybkiego czytania, ale potem troche poczytalem na jakiej zasadzie odbywa sie wykorzenianie zlych nawykow i nauka nowych. Nie brzmi to zle, jesli bede mial kiedys zbedne pieniadze to nie wykluczam.
Takich rzeczy powinny uczyc w szkolach. Spokojnie mozna poswiecic jedna religie (chociaz ja to bym obie wyjebal.) na nauke szybkiego czytania i efektywnego zdobywania wiedzy.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2008, 17:41 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Nie lubię poniedziałków, cały dzień na uczelni. W ogóle obiad to ja jem tylko we wtorki i piątki, bo nie mam czasu. Ale za to zrobiłam sobie przed chwilą tak pyszną jajecznicę z pieczarkami, pomidorem i szczypiorkiem, że kuchenny orgazm przeżyłam
I dostałam z kolosa z biotechnologii 3,5. Jeden mały błąd a całe zadanie mi skreśliła
.
I dostałam z kolosa z biotechnologii 3,5. Jeden mały błąd a całe zadanie mi skreśliła
Mati pisze:Dżin co to za pokemony u Ciebie w sygnie??
Pffff pokemony <froch>
To moje zwierzęta są i je bardzo cenię.
Dzindzer, powiedz lepiej co to za gra bo mi one coś przypominają... Neopets?
Adoptujesz jajo ( chociaż jak to jest jajo to ja jestem prędki nietoperek) potem je się karmi i jajo w końcu zmienia się w pupila. Jedno klikniecie to lvl w górę.
a jak chcesz oblookać to kliknij sobie jednego z moich ( chociaż wolała bym byś kliknęła wszystkie)
księżycówka pisze:To czytaj dużo i więcej. Wprawy nabierzesz to będzie szło szybciej.
Na mnie to nie działa. Czytam z taką sama prędkością jak 10 lat temu, ilość przeczytanych książek nic nie zmieniła. Chociaż może moje dys ma na to wpływ
- Wujo Macias
- Maniak

To niewiele daje, bo przyzwyczajasz sie do tesktu pisanego, ale wciaz popelnia sie te same bledy- stopuje przy fiksacjach, skupia sie na wyrazach nie na zdaniach itd.księżycówka pisze:To czytaj dużo i więcej. Wprawy nabierzesz to będzie szło szybciej.Augusto pisze:ja niestety wolno![]()
duzo czytania raczej nic byt nie dalo bo jak sie czlowiek nauczy i przywzyczai wolno czytac to tak juz zostanie na zawsze
tak jak tow. maciak mowi trza zmienic nawyki i wycwiczc oko i nauczyc sie technik i zrobic z nich nawyk
maciak nie trzeba chodzic na zadne kursy bo w interncie one tez są, tylko ze wtesy gorzej z motywacją
tak jak tow. maciak mowi trza zmienic nawyki i wycwiczc oko i nauczyc sie technik i zrobic z nich nawyk
maciak nie trzeba chodzic na zadne kursy bo w interncie one tez są, tylko ze wtesy gorzej z motywacją
- Wujo Macias
- Maniak

- Weteran

- Maniak

Niemozliwe,ja?!?! A bym sie nie domyslil. Bo jakbym sie domyslil, to bym spytalBlazej30 pisze:no Ty. nie śpij bo cię okradnąWujo Macias pisze:jaki maciak?
w kontekscie "Augusto, co Ty dajesz czlowieku man?".Wujo Macias pisze:jaki maciak?
O ja glupi, niedomyslny...
Dzindzer pisze:Dobić Cię
poproszę
[ Dodano: 2008-10-21, 15:18 ]
Boże! mieć dziewczynę w sklepie z ciuchami! wpadłem na chwilkę pogadać, wyszedłem z nowymi spodniami
Yasmine pisze:Odnalazłam dzisiaj jakąś bibliotekę medyczną koło akademika, jak ja mogłam jej 2 lata nie widzieć <boje_sie>
to tylko Yasminka tak umie ;DD
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
lollirot pisze:Dzinówka, co robisz na obiad? Ostatnio w ogóle nie mam weny <no_nie_wiem>
Ide do nocnego po sałatkę ( R zjawi sie dopiero na kolację)
Podam skład:
kukurydza
kurczak ( gotowana pierś z kurczaka)
ser żółty (pokrojony w kostkę)
ananas z puszki ( pokrojony w kostkę)
natka pietruszki ( maławo)
majonez ( na pewno z pieprzem a z czym jeszcze to nie wiem)
Mati pisze:to tylko Yasminka tak umie ;DD
no
Wydrukowałyśmy plakaty zachęcające do integracji całego akademika, impreza w czwartek. Plakaty wiszą na wszystkich piętrach, przy windach i w kuchni. Mam nadzieję, że dużo będzie zainteresowanych
A tak poza tym, to będziemy przeprowadzać za jakiś czas ankietę na epidemiologię i demografię "Czy studenci potrafią adoptować się do warunków panujących w domach studenckich ?". Przy okazji się pozna wszystkich mieszkańców
- Wujo Macias
- Maniak

- Weteran

- Weteran

Było zarąbiście. Chociaż dalej twierdzę, że to głupie jest.Mati pisze:Mamciuś opowiedz jak byłoi mów, czemuś synka nie wzięła ze sobą
![]()
Czemu nie wzięłam? Bo myślałam, że dość ogarnięte dziecko jesteś. W Polsce są tysiące grup ASG, obok Ciebie też na 100% nie mało. Jak się chce to zawsze można pójść. Więc czemu się kiedyś nie przejdziesz zamiast biadolić, że Cię nie wzięłam i że zazdrościsz?
[ Dodano: 2008-10-22, 08:17 ]
http://napisy.info/forum/index.php?s=72 ... pic=130565
Teraz już naprawdę zamykają napisy.info

księżycówka pisze:Więc czemu się kiedyś nie przejdziesz zamiast biadolić, że Cię nie wzięłam i że zazdrościsz?
oj dobrze już dobrze
kocham być zwalniany z lekcji w ramach ligi strzeleckiej, szczególnie w środy w tym roku
jeszcze tylko jutro i piątek rano i mamy pt wieczór

Fuck it all! Fuck this world!...