TFA pisze:za 45 minut dentysta
A ja mam jeszcze 2 zęby do wyrwania
Ciekawe czy znowu nie będzie mogła szwa mi wyciągnąć z gęby.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:bo np. nocy zarywać nienawidzę
Yasmine pisze:Muszę mieć zapewnione te 6 godzin snu (chociaż i tak nie jestem wyspana, potrzebuje 8 relaksacyjnie), żeby funkcjonować normalnie i zapamiętywać naukę.
Yasmine pisze:jak przyjdziesz to zdaj recenzję![]()

Nola pisze:ja przy 6 się wysypiam, 9h snu to już dla mnie za dużo i czuję się po takim długim spaniu rozlazła.

Ja kumuluję. W tygodniu śpię jakieś 5. Do wyspania się potrzebuję od 8 do 10. Czyli z piątku na sobotę śpię ok 12-13Augusto pisze:dla mnie 7 to minimum, inaczej jestem ledwo zywy
U mnie tacy co mają ok. 5,00 to 150 zł dostają ;DDYasmine pisze:Tacy co mają koło 5,00 to stracą 150 złotych (czyli dostaną koło 300).

A w kwestii napiwkow, to chyba wszystko zalezy od miejsca, bo w klubach jest dokladnie to samo. Zwykle napiwki sa dzielone po rowno, oczywiscie tylko dla tych, ktorzy pracowali na danej zmianie. Tylko czasami, szczegolnie na barze, napiwki sa traktowane indywidualnie, jako swoista nagroda za wysoka jakosc obslugi.

Mia pisze:Ja tez mam mnostwo enegrii, <browar> Yas!
lollirot pisze:Mijka, daj znać, jeśli będziesz zahaczać o Kraków

Wreszcie, po ponad 10h, wydumalem w jaki sposob kot ( a juz szczegolnie dwa.) moze sprawic, iz bede szczesliwy. W wypadku, gdy wezme go na wychowanie, a na drugi dzien przejedzie go samochod i bede mogl wziac sobie psa.lollirot pisze:Decyzja o wzięciu dwóch kotów naraz była najlepszą, jaką ostatnio podjęłam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 201 gości