Yasmine pisze:może wyprzystojniałeś na starość?
pytanie do Matiego, bo jej chyba o to nie chodziłoAugusto pisze:przeciez w liceum wszysyc mieszkaja z rodzicami wieć wtf?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Yasmine pisze:może wyprzystojniałeś na starość?
pytanie do Matiego, bo jej chyba o to nie chodziłoAugusto pisze:przeciez w liceum wszysyc mieszkaja z rodzicami wieć wtf?
Blazej30 pisze:a jeśli byłyby to wszystkie kobiety?
Blazej30 pisze:rozumiem że gdy koleżanka w szkole średniej umówiła sie do kina, nieprzyszła a potem wyśmiała przed całą szkołą zrobiła to bo mieszkałem z rodzicami
Blazej30 pisze:dziś jeśli jesteś przeciętny to jesteś brzydki
księżycówka pisze:To za co?
Yasmine pisze:Ja chyba nie pasuje do tego forum, mam wrażenie, że z kosmosu jestem <boje_sie>
troche wiecej chce od zycia pelna racja, tez czasami widuje pary gdzie typ i typiara sa z przeciwnych biegunow jesli idzie o urode (nie czesto ale zdarza sie)Dzindzer pisze:Błażej nie jesteś brzydki ( brzydsi od Ciebie maja fajne i często ładne kobiety), nie jesteś głupi.
Tak bardzo bym chciała, żeby to były studia jednolite. Tak to bym miała już luzy, a tak to czuję się jakbym znowu na 1 roku była - tyle zajęć. Dołączyło teraz dużo nowych osób i większość z nich przychodzi na zajęcia z laptopem. Nie wiem czy jestem jakaś marudna czy nie ale mnie to drażni i odbieram to jak szpanowanie. Niektórzy na nich notują ale nie piszą jakoś szybko (więc nie wiem czy to jakieś ułatwienie dla nich), część sobie gra, a część siedzi w necie. Więc po co im ten laptop, nie lepiej w domu siedzieć na kompie? U was też tak przynoszą? 

2,5 dnia wolnego! 
Yasmine pisze:możliwe, ale dobrze mi z tym![]()
Mati pisze:szkoda czasui tak pewnie dostaną po dupie
Mia pisze:ja tez entuzjastycznie podchodze do nowych zajec i przykladam sie do tego co robie. Awansowal po miesiacu a ja sie czepiam,
Mia pisze:bo ja ciagle chce wiecej niz mam ;-)
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Yasmine pisze:Mia napisał/a:
Yas, masz niskie wymagania,
możliwe, ale dobrze mi z tym![]()

Augusto pisze:patrzcie na teda: jaki zimny sk.urwiel no i laski na niego leca
Poza złym samopoczuciem po męczącym dniu w szkole od rana kolejny megahumorystyczny akcent tego wieczoru! Nie wszyscy, ale sporo osób tak. Wygodniej im, notują na nich, piszą zazwyczaj szybko. Tych co znam to jedno z najbardziej podstawowych narzędzi codziennej pracy zwyczajnie. Mój były też wozi ze sobą na uczelnięJoasia pisze:U was też tak przynoszą?
Nola pisze:jesteś pracowita, ambitna i nie masz problemów z przyswajaniem wiedzy i dzięki temu pewnie mogłabyś mieć dużo więcej niż masz, a tak nisko się cenisz
Mia pisze:a gdzie wyczytalas, ze ja mu tak powiedzialam?
Yasmine pisze:Napisałaś tutaj nam tak. Myślałam, że mu tak powiedziałaś, skoro się o tą pracę pokłóciliście.

Taki śliczny, w kratkę z NY (ylko stamtąd leżą na mnie jak na człowiekuMia pisze:a masz jakies namiary na to jaki to komplet?
Nie, co Ty! Nie trzeba. Może jeszcze ten dół gdzieś przyfilujęMia pisze:Podaj mi rozmiary na pw, dostaniesz nowy kompletTak Mlody powiedzial, a ja z nim (czasem
) nie dyskutuje.

księżycówka pisze:Nie, co Ty! Nie trzeba. Może jeszcze ten dół gdzieś przyfiluję
księżycówka pisze:Mia, cichhhhho! Nie rób mi wstydu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 177 gości