księżycówka pisze:Mam nadzieję, że nie zobaczę posta, że znów zaspałeś
nie zaspałem...poszedłem normalnie
Yasmine pisze:zrobiło się jak w piekarniku moim pokoju
pieczona Yasminka wrrrauu
miłego dnia <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Jak to coDopiero 22 wrzesnia
. Chciałabym wiedzieć co mam w piątek, czy będzie jakiś czas, ile godzin, bo muszę to rozplanować jakoś, żeby to z tym studium pogodzić. Ale odpadł mi wf i język (niektórzy u mnie na roku mają jeszcze jeden semestr języka).

Yasmine pisze:Nola, a jak tam ma się sprawa z Twoimi studiami ?

TFA pisze:My faceci to jestesmy powaleni, rozstalem sie z kobita w maju, znioslem to normalnie, a dzisiaj jak sie dowiedzialem ze ma nowego to jestem zazdrosny i ogolnie zle sie poczulem
Nola pisze:stwierdziłam, że będę pisać znowu maturę w maju i idę na coś innego. ale z drugiej strony mam wątpliwości - głupio zaczynać drugie studia w wieku 22 lat, i to być może 5-letnie. nie wiem, co mam zrobić
lollirot pisze:Normalnie muszę wam powiedzieć, że mamy nareszcie datę ślubu ;DD
AMX pisze:Heh,ślub to jakiś kosmos dla mnie.

ZazdroszczęYasmine pisze:poniedziałek od 9 do 16.30, wtorek 8.15 - 11.30, środa 12 - 18, w czwartek od 12-16, tylko ze w czwartek mamy zajęcia z dwóch innych przedmiotów, w tym samym czasie, w innych budynkach, nie wiem kto ten plan układał. I mam nadzieje, że to zmienią. Za to piątek póki co wolny, aaaaaaaaa
Mnie przerażało kiedyś poprawka. Warunek mnie też może czekać. Jakoś to nie przerażaYasmine pisze:Słowo warunek mnie przeraża.
księżycówka pisze:Zazdroszczę
, a druga to była uciecha, że fizjologii zwierząt nie mamy z takim nowym masakrycznym facetem, który uwalił pół chemii, tylko ze starym sprawdzonym już, z którym mieliśmy już inny przedmiot

Nola pisze:Yasmine napisał/a:
AMX napisał/a:
Heh,ślub to jakiś kosmos dla mnie.
no nie?
nom![]()

No i sie mylisz wlasnie. My faceci mamy zajebiscie- w weiku 60 lat mozesz sie i z 20tka prowadzac. Wiec 26 to jeszcze gowniarstwo, etap posredni miedzy piaskownica a budowaniem tajnych baz na drzewach.AMX pisze:Nie no Ok. Tylko,że wy macie po 21 wiosen a ja 26. Ja już teoretycznie powinienem wózeczek z dzieckiem na spacerze pchać po parku albo co najmniej już się do tego poważnie przygotowywać
Wujo Macias pisze:w weiku 60 lat mozesz sie i z 20tka prowadzac
Wujo Macias pisze:Wiec 26 to jeszcze gowniarstwo, etap posredni miedzy piaskownica a budowaniem tajnych baz na drzewach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości