Blazej30 pisze:też bym tak chciał
to mykaj na siłkę, a nie narzekasz...karnet na miesiąc to tylko 80zł...
ewentualnie a6w

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Blazej30 pisze:też bym tak chciał

letniskowych, konsumować znajomościTedBundy pisze:Pogadają, popiją i rozjadą się grzecznie do domków.
ałaksiężycówka pisze:Błażej Ty dziecko z Afryki
wie ktoś jak ćwiczyć na siłce? raczej nie ma sygnałów do wzrostu. powszechny pesymizm panuje. musi być jakiś wyraźni sygnał - nowe wybory, jakieś optymistyczne wyniki z banku centralnego...AMX pisze:Giełda poleci jeszcze w dół, czy raczej należy liczyć na powolne odbijanie się do góry
Blazej30 pisze:letniskowych, konsumować znajomości

U nas min. 120 plus wpisowe ;DDMati pisze:to mykaj na siłkę, a nie narzekasz...karnet na miesiąc to tylko 80zł...
Wpierw niech spali potem się za to bierze. To nie jest do redukcji.Mati pisze:ewentualnie a6w
To nie płać?AMX pisze:,jak ja nie lubię płacić podatków
Nie zauważyłam poprzednich postówTedBundy pisze:a propos obaw AMX-a co do branżowych spotkań
Specjalnie wcześniej z piwka wróciłam 
Blazej30 pisze:mam za darmo, ale nie wiem jak
TedBundy pisze:Pogadają, popiją i rozjadą się grzecznie do domków.
księżycówka pisze:Mi żebra widać ;DD Coś trzeba z tym zrobić, bo maskara. Na górze 2 widać, a na dole brzuchol ;DD

Blazej30 pisze:wie ktoś jak ćwiczyć na siłce?
Od kilku dni mi wklejają linki przeca. Skorzytsaj z tych od Matiego powyżej. Znajdziesz i coś dla siebie. My wkrótce ruszamy 4 razy w tygodniu
NieMati pisze:JEDZ WIĘCEJ!!!
3-4 kanapki dziennie mi styka na cały dzień
Blazej30 pisze:wie ktoś jak ćwiczyć na siłce?
księżycówka pisze:Wpierw niech spali potem się za to bierze. To nie jest do redukcji.
księżycówka pisze:Eh brat miał być 3 minuty temu![]()

,jak ja nie lubię płacić podatków
To nie płać?
Blazej30 pisze:AMX napisał/a:
Giełda poleci jeszcze w dół, czy raczej należy liczyć na powolne odbijanie się do góry
raczej nie ma sygnałów do wzrostu. powszechny pesymizm panuje. musi być jakiś wyraźni sygnał - nowe wybory, jakieś optymistyczne wyniki z banku centralnego...

księżycówka pisze:Ma już wpier..... ;DD
Mati pisze:taaaa <zmieszany>
Mati pisze:mam nadzieję, że nie rozwijasz się w kierunku jak ta pani
http://img380.imageshack....7/obraz2et7.jpg <boje_sie>
księżycówka pisze:Wygodniej pociągiem
Mati pisze:ewentualnie a6w
TedBundy pisze:Zajarałem dziś z kumplem Camela i zrobiło mi się lekko niedobrze

Yasmine pisze:kiedyś po 1,5 - 2 godziny ćwiczyłam ehh. A tyle sobie obiecywałam w te wakacje.
Yasmine pisze:Ja tam mówię o delikatnych mięśniach.
Yasmine pisze:Mati napisał/a:
ewentualnie a6w
no Błażej, to nic trudnego, wręcz banalne ćwiczenia, mi po tym się zrobiło umięśnienie lekkie, teraz to tylko wystarczy, że poćwiczę 2-3 tygodnie i znów wracają do normy mięśnie
księżycówka pisze:Bez przesadyTrzeba umiec kombinować
Mati pisze:kolejny tydzień minął...zastanawialiśmy się z chłopakami dzisiaj nad politechniką w Koszalinie...no ale to politechnika jednakfizyka i matma na wstęp

WiemMati pisze:ale ten czas zasuwa...kolejny tydzień minął...
Miały być idealne nogi po wakacjachYasmine pisze:A tyle sobie obiecywałam w te wakacje.
Może. Ja jeśli pod miasto to podmiejskimi busami. A gdzieś dalej - EX, IC.Yasmine pisze:ja jeżdżę tylko osobówkami, więc może dlatego.
Mati pisze:to do roboty!!
księżycówka pisze:A gdzieś dalej - EX, IC.
. Jedna (o zgrozo) w Nędzy (dosłownie) a druga w Kędzierzynie. Niedobrze mi jak o tym pomyślę. Aż człowiek marzy o zwykłym pośpiechu. noksiężycówka pisze:Miały być idealne nogi po wakacjach

No weź nie pitolYasmine pisze:chyba będę szczęśliwa jak znajdę te 15 minut dziennie. W przyszłe wakacje chyba też nie poćwiczę. Będę miała praktyki 2 miesiące po 8 godzin.
8 godzin to najnormalniejsza praca. Poza tym czmeu w roku akademickim nie możesz? Po 14-16 h na zajęciach siedzisz? Coś nie wieżę. LEŃ, LEŃ, LEŃ i tyle! 
księżycówka pisze:WiemMnie juz nosi żeby znów wszystko do góry nogami w życiu wywracać
Yasmine pisze:biorąc pod uwagę, że zostały mi 2 zjazdy na studium, czyli w sumie jeszcze tylko 6 dni wakacji, a później zapiernicz na maksa, to chyba będę szczęśliwa jak znajdę te 15 minut dziennie. W przyszłe wakacje chyba też nie poćwiczę. Będę miała praktyki 2 miesiące po 8 godzin.

księżycówka pisze:No weź nie pitol8 godzin to najnormalniejsza praca. Poza tym czmeu w roku akademickim nie możesz? Po 14-16 h na zajęciach siedzisz? Coś nie wieżę. LEŃ, LEŃ, LEŃ i tyle!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości