TedBundy pisze:bo nie oglądałeś "Zakochanego bez pamięci" Tam Carrey był świetny.
a owszem.
glowa mnie boli
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:kobieta mi dziś powiedziała, że masa we mnie negatywnych emocji wobec świata.
TedBundy pisze:Rzeczywiście, mrozy ;DD
lollirot pisze:Ja mam więcej i mi bardzo zimno.
lollirot pisze:że aż się wytrzeszczył, ha <dumna i blada>
TedBundy pisze:toś musi być realisto-pesymistą w związku.
TedBundy pisze:Bo świat nie jest tak piękny i kolorowy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mia pisze:TedBundy napisał/a:
bo nie oglądałeś "Zakochanego bez pamięci" Tam Carrey był świetny.
a owszem.
). świetny był też w człowieku z księżyca(czy jakoś tak) i truman show Joasia pisze:Znowu jestem studentką![]()
Dzindzer pisze:Dopiero teraz to zauważyła
lollirot pisze:a jaki jesteś Ty sam

Ym. Nie, nie mówimy o czymś z procentami DzinDzindzer pisze:Ja tam preferuje gotowca takiego
Nic wartego uwagi.alekz pisze:Moon, Ted, Tanebo stalo sie cos nowego?:)
Ale to jedno nie ma z drugim wiele wspólnegoYasmine pisze:ale ja się nie przegrzewam, mi zimno
<browar>nie znosze tego pajaca, aktora dla typowej amerykanskiej ciwercinteligencji
U nas dziś rano gospodarz mi mówił, że też na dniach zacznąDzindzer pisze:Bundyyyyy grzeją mi, grzeją. a Ty się dziwiłeś, że chce by we wrześniu grzali

Srac na takie filmy- dobre jego rzeczy, to te gdzie robil z siebie debila- Ace Ventura ( raz i dwa), czy "Glupi i Glupszy". To nie jest aktor dramatyczny.Nola pisze:oglądałam, rzeczywiście świetny(poza tym dobra kate winslet i jaka muzyka). świetny był też w człowieku z księżyca(czy jakoś tak) i truman show
lollirot pisze:Jezu, zaraz mi biust odpadnie. Ginek mnie wytarmosił przy badaniu O__o
TedBundy pisze:ktoś musi być realisto-pesymistą w związku.
Joasia pisze:Dostałam list z uczelni - zaczynam II stopień studiów. Właściwie to byłam pewna, że mnie przyjmą, bo niby czemu mieliby mnie odrzucić skoro skończyłam tam I stopień... Ale i tak wiadomość cieszy
Dzindzer pisze:grzeją mi, grzeją. a Ty się dziwiłeś, że chce by we wrześniu grzali

Wujo Macias pisze:Srac na takie filmy- dobre jego rzeczy, to te gdzie robil z siebie debila- Ace Ventura ( raz i dwa), czy "Glupi i Glupszy". To nie jest aktor dramatyczny.
Wujo Macias pisze:dobre jego rzeczy, to te gdzie robil z siebie debila- Ace Ventura ( raz i dwa), czy "Glupi i Glupszy". To nie jest aktor dramatyczny.
Dzindzer pisze:ale często anginę

Ale czemu? Ja mam znajomych co w tysiącach co setki filmów mają i nie na dysku, a na płytkach normalnie kupowane, często hurtem z all np. I samotni nie są. Ale fakt, że niewiele z tych filmów choćby widzieli ;PAMX pisze:To znaczy,że jesteś samotny

DVD. pojęcia nie mam ile to giga.księżycówka pisze:Ile GB?
widziałem wszystkie. niektóre to zaśniedziałe klasykiksiężycówka pisze:Ale Błażej też nie napisałam, że te swoje 53 widział

Nie tam, nedza Pani, nedza. Oba Ace'y, GiG oraz z doskoku to, gdzie mial rozdwojenie jazni. Reszta mi merda tu i owdzie.Nola pisze:a tak swoją drogą, to jak oglądałam dzisiaj ten film z carreyem, to od razu wiedziałam, że Maciasowi by się spodobał![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 180 gości