No Ted przecież jakieś rozczochrane myśli ma!Dzindzer pisze:Gdzie ten zbol jest
[ Dodano: 2008-09-15, 21:59 ]
Pierdziele to sfd. Nie znoszę tego forum
Gdzie jest Yas?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

TedBundy pisze:dla rozszerzenia horyzontów, by nie być mądrym jak Maćków kot i chrzanić, co ślina na język przyniesie bez wiedzy merytorycznej, na początek:
Dzindzer pisze:Mati, ja nie jestem fajna, ja jestem super_ekstra_fajna
<hahaha>
Dzindzer pisze:To ci z dużą wiedza i szerokimi horyzontami tak piszą
Dzindzer pisze:A czy jest tam napisane ze również naiwna

Dzindzer pisze:To ci z dużą wiedza i szerokimi horyzontami tak piszą
księżycówka pisze:Bo Młody tu, a Ty raczej sama nie surfujesz
pani_minister pisze:Wenecja w sezonie jest strasznie zatłoczona, nie polecam zupełnie. A teraz są w samym środku biennale na dodatek, co wcale nie pomaga. No, ale zobaczyć coś można.
księżycówka pisze:Gdzie jest Yas?

księżycówka pisze:masz ciocię już przecież ;P
księżycówka pisze:Yas ułóż mi jakiś program ćwiczeń na siłownię.
wiedziałam, że albo to będą jakieś balsamy wyszczuplające albo ćwiczenia. Tylko ja się na tym nie znam tak bardzo w sumie. Sama wiele rzeczy źle robię i pewnie dlatego efekty marne. Uważam, że powinnaś zapytać kogoś kompetentnego np Tfa, albo napisać na sfd 
księżycówka pisze:No jak mogłaś zapomnieć. Ja myślałam, że Ty się tam za jakimś dla mnie rozglądasz

No Dzin! Zapomniałeś?Mati pisze:ee? rano przeczytam
Ale on mnie nie lubi.Yasmine pisze:kogoś kompetentnego np Tfa
Doczytałaś, że ich nienawidzę, prawda?Yasmine pisze:albo napisać na sfd
Mia pisze:Czekaja, az kobieta wskoczy im do loza, bo sami nie kiwna palcem w tym kierunku, ale jak juz wskoczy, to obojetnie jaka
To ja nie chcę 

Kiedyś się deklarowałeś jako wujekWujo Macias pisze:Ze ja? Ja moge byc co najwyzej jego kolega z celi, spiacym na dolnej pryczy.
Opcjonalnie srednio sympatycznym starszym kolega z podworka.
Jakiego fitnessu?Wujo Macias pisze:moon- nono, internetowy kurs fitnessu, na pewno beda efekty.
Ja chcę tylko wiedzieć jak ćwiczyć żeby były efekty i się nie zabić. No i żeby nie zrobić się nieproporcjonalna. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 186 gości