Nola pisze:magiel towarzyski
no czasem też oglądam i się uśmieję nieźle
Jestem dzisiaj rozdrażniona strasznie, ząb boli, głowa boli, koleżanka mnie mocno zdenerwowała

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:12.IX też chcę...
Nola pisze:ale miasta kobiet nie mogłam zdzierżyć.

godzina druga w nocy. mąż i zona śpią we spólnym łożu. nagle dzwoni telefon. odbiera mąż. w słuchawce niski, męski głos:"horyzont czysty, kochanie?". Mąż na to:"skąd mam wiedzieć?! przecież jestem w łóżku!" i trzaska słuchawką.pani_minister pisze:Zatłoczona plaża w popularnym kurorcie. Dzwoni komórka. Facet podnosi telefon i słyszy kobiecy głos:
- Kochanie, to ja. Nie gniewaj się, że ci przeszkadzam, ale właśnie widziałam w salonie pięknego mercedesa. Wyobraź sobie, dzióbku, że w promocji kosztuje raptem 200 tysięcy złotych. Czy mogę go sobie kupić?
- A kup sobie, kup odpowiada mężczyzna.
- I wiesz, Gosia mówiła mi właśnie, że widziała gdzieś zupełnie okazyjnie futro z soboli syberyjskich. Tylko za 100 tysięcy. Mogę?
- No, pewnie kochanie zgadza się mężczyzna.
- No i jeszcze taka drobna sprawa. Ten słynny reżyser, o którym ci już kiedyś opowiadałam, właśnie sprzedaje swoją willę. I to naprawdę okazyjnie, tylko 5 milionów. Wiem, że to wyczyści twoje konto, no, ale misiu, przecież niedługo się pobierzemy, musimy gdzieś zamieszkać. Czy mogę kupić, kochanie?
- Tak, tak, oczywiście odpowiada mężczyzna.
- To kończę, rybko, kończę. Pa! Pa!
Facet odkłada telefon, rozgląda się wokół i krzyczy na całe gardło:
- Czyja to komórka?
nie każdy zaczyna jak Sir Richard Charles Nicholas Branson. ale każdy może tak skończyćWujo Macias pisze:I, ku..rwa, kiedy 10 lat temu zaczynalem szkole odbywalo sie akurat 50lecie ("Niemozliwe..." mruknela publicznosc.). Po calej ekadzie jestem w tym samym miejscu, w ktorym bylem. 10 lat praktycznie zerowego ruszenia z miejsca, z ta roznica ze moge alkohol kupic i jestem na slusznej drodze, do rozje..bki watroby.
Wujo Macias, 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 181 gości