ehm... ja nie będzę strzelać...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Arietta pisze:eh... ja się jeszcze nie przywitałam![]()

Arietta pisze:![]()
eh... będzie się teraz za mną ciągnąć...
[rada na "forumową" przyszłość - zawsze patrz na emotki, one czasem wyrażają więcej niż słowa. (= jak Rafaello jamaicanflower pisze:rada na "forumową" przyszłość - zawsze patrz na emotki
chwastek pisze: hi! arietta
tak po włosku... skąd inąd pochodzi mój nick... <browar>
Arietta pisze:jamaicanflower napisał/a:
rada na "forumową" przyszłość - zawsze patrz na emotki
Czyżbym popełniła jakąś gafę? Czy to tylko taka rada pro forma?
. A radę możesz potraktować jako wyprawkę ode mnie na początek kariery "forumowej", bo z pewnością okaże się przydatna.
Miałam na myśli, że nic nie będzie się za Tobą ciągnąć, bo pisałam to:jamaicanflower pisze:<browar> , kobieto winna zbrodni małżeńskich.
jamaicanflower pisze:z przymrużeniem oka, o czym świadczy emotka na końcu zdania.
jamaicanflower pisze:na początek kariery "forumowej"

W sumie to początek i nie początek. Bo się "uforumowałam" niby dopiero teraz, ale czytuję to forum już od paru lat... tak więc już się trochę obeznałam...
. Nie jestem żadnym Rastafarianem, acz kolwiek podoba mi się część ich ideologii.
.

Daam pisze:kończe w tym roku dłuuugo wyczekiwane 18 lat.

Daam pisze:Jamaican Flower

Daam pisze:Nie jestem żadnym Rastafarianem, acz kolwiek podoba mi się część ich ideologii.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Daam pisze:starał sie nie wpadać z Wami w konflikty bo madrzejsi jestescie <browar>
Daam pisze:<browar>

Dzindzer pisze:jamaicanflower napisał/a:
Phi! To po porządnym jamajskim skręciku.![]()
A czy ja się mogę przyłączyć

jamaicanflower pisze:Phi! To po porządnym jamajskim skręciku.![]()
. Ale po ośmio dniowym tripie z MJ, nabrałem to THC respectu i oczywiście, palić będe, ale ostrożnie
.Ja też nie mam żadnych widocznych oznak zainfekowania rastafarianizmem, chyba, że jest sroga zima - wtedy nie trzeba mi odblaskowych świateł, gdyż jestem okutana kolorowym szalikiem, na oczy spada mi czapeczka w wiadomych barwach, a dłonie mam zniekształcone jednopalcowymi rękawiczkami... Chyba nie muszę kończyć.
Za to pewnie będziesz miał plusa u Księżycówki.
Zgodnie z teorią Darwina ;DDTedBundy pisze:palcie, palcie ten substytut "przyjemności" dla słabych jednostek, z mózgu zrobi jajecznicęZgodnie z teorią Darwina ;DD
.TedBundy pisze:z mózgu zrobi jajecznicę
].

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 465 gości