Chyba mam gdzie spać na weekendy we wrześniu w Opolu, jutro będę wiedziała na 100 %, wiec nie zapeszam
Dostałam pięęęęęęęęęęękną różę

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Z serii "polka zoo" Szavla? -> http://www.polka-zoo.oz.pl/Mati pisze:Wujo, na Ciebie można zawsze liczyćmasz więcej?
bajt = 8 bitow, zatem towarzysko dzielimy przez 8 i masz szybkosc w bajciorach,Jaka to jest szybkość 2 Mbit/s??

Też miałam, też miałam. Ale kiepsko się czuję i nie pójdę kupić karnetu po to żeby 3 dni później spędzić np. tydzień czy 10 dni z jakimś zapaleniem i nie korzystać. Nawet wiem gdzie pójdę ;DD Mam już upatrzony klub.Mati pisze:aha, bo właśnie...od dzisiaj chodzę na siłkę
Ja chyba taką mam.Marissa pisze:Jaka to jest szybkość 2 Mbit/s??

Nola pisze:i z jakimiś pozytywami wyskakują
Nola pisze:a ja tymczasem zawalam swoje studia
księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
Jaka to jest szybkość 2 Mbit/s??
Ja chyba taką mam.
a ja nie. <kibelkiller>Nola pisze:ech, wszyscy tu tacy zadowoleni i z jakimiś pozytywami wyskakują,
a ja też. <kibelkiller>Nola pisze:a ja tymczasem zawalam swoje studia,

Mi tam starcza.Marissa pisze:Na pewno? Szybka jest?
Ano. I dlatego się szuka pozytywów żeby nie truć tylko wciąż jak źle i źle jest.Wujo Macias pisze:Jakie pozytywy, jest przeje..bane jak w ruskim czolgu.
Taaa.. Ja chcę na całe ciało ćwiczyć i na spalanie, a te maszyny to dziwne tam są i nie wiem jakie co mięśnie ćwiczyMati pisze:ee tam...wrzucasz trochę na sztangę i lecisz na klatę, potem biceps triceps, trochę plecy i klatę i włala

Właśnieeeeee!!!!! W ramkę, w ramkę sobie oprawić!księżycówka pisze:I dlatego się szuka pozytywów żeby nie truć tylko wciąż jak źle i źle jest.
uuu, Panie, ja mała, słaba i chuda jestem (Mati pisze:można się szarpnąć i z 3,5 nawet wrzucić
), więc 2,5 bym nie dała rady, co dopiero więcejksiężycówka pisze:Taaa.. Ja chcę na całe ciało ćwiczyć i na spalanie, a te maszyny to dziwne tam są i nie wiem jakie co mięśnie ćwiczy
SaliMali pisze:uuu, Panie, ja mała, słaba i chuda jestem (), więc 2,5 bym nie dała rady, co dopiero więcej

Marissa pisze:Mati, zostaniesz pakerem? Świat się wali
księżycówka pisze:A ja tam po rysuneczkach będę patrzeć myślisz...Poszukam w necie.
SaliMali pisze:z moją klatą z tego co widzę wszytsko w porządku jest

Aniu! proszę nie załamuj starego blazejaksiężycówka pisze:Mati napisał/a:
hmm...u mnie w siłowni na każdym przyrządzie jest rysuneczek jakie partie ćwiczysz. poszukaj na stronach o kulturystyce czy coś , na pewno gdzieś coś jest
A ja tam po rysuneczkach będę patrzeć myślisz...Poszukam w necie.
na tej siłowni jest pewnie instruktor który zapewne poza właściwą ekspozycją pośladków zajmuje się instruowaniem niewiast
Mati pisze:<Mati ciężko westchnął i pokiwał smutno głową> złośliwość ludzka nie zna granic...
TedBundy pisze:eżeli chodzi o banki, Błażej, to z tego co rozpytywałem aktualnie w regionie jest ch... nia, największe zapotrzebowanie na kasjerów-dysponentów i doradców klienta. Mój znajomy rekruter tylko takich teraz szuka.
kurde no
dwa nowe banki sie otwierają a na śląsku znowu potrzebują tylko poganiaczy wielbłądów
trzeba będzie aplikować w inne rejony Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 177 gości