Kocham bardzo ! Choć przyszłość niepewna !
Moderator: modTeam
Kocham bardzo ! Choć przyszłość niepewna !
Witam ! Jest tak ! Jestem w związku od ponad 3 lat ! Po ok. 18 miesiącach moja dziewczyna chciała się ze mną rozstać ! Później się dowiedziałem że całowała się z innym ! Jakoś nie doszło do tego rozstania choć cios był straszny ! Po pół roku następna próba rozstania ze mną ! Okazało się że się w kimś zauroczyła ! Ale przetrwaliśmy to jakoś ! Ostatnio , jakiś miesiąc temu kolejna próba rozstania ze mną , powód ten co poprzedni ! Jednak dalej jesteśmy razem ! Boje się o przyszłość , choć planujemy ślub, dziecko ! Kocham ją i ona mnie ! Sam przeżyłem zauroczenie gdy z nią byłem ale nie chciałem z nią zrywać i ona o tym wie bo sam jej o tym powiedziałem ! Bo gdy z kimś się planuje całe życie trzeba umieć przetrwać taki stany jak zauroczenie w kimś innym itd. bo człowiek jest tylko człowiekiem ! Dodam że nie jesteśmy taką zwykłą parą bo prawie od samego początku żyjemy prawie jak małżeństwo ! Czyli prawie mieszkamy ze sobą, spędzamy ze sobą prawie 100% czasu , mamy nasze mieszkanie , wyremontowane przez nasz ! Za dwa tygodnie jedziemy na wakacje do Hiszpanii ! Boje się o przyszłość choć niech ktoś kto jest ze sobą kupę lat powie ze zawsze było ok. , nikt mu się więcej nie podobał, w nikim się nie zauroczył !
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 23:46 przez borys, łącznie zmieniany 1 raz.
- passion_flower
- Entuzjasta
W zasadzie to masz jakieś konkretne pytanie, czy tylko chciałeś usprawiedliwić swoje i jej zauroczenia?
Tutaj to nie wiem czy chwalisz się czy żalisz...
Myślisz, że te wszystkie prawie i wakacje w Hiszpanii coś zmieniają? Dziewczyna kilka razy miała cię dość i chciała się rozstać!
Ale luz, weźcie ślub, stworzycie prawie udane małżeństwo, a ona co pół roku będzie chciała rozwodu
borys pisze:nie jesteśmy taką zwykłą parą bo prawie od samego początku żyjemy prawie jak małżeństwo ! Czyli prawie mieszkamy ze sobą, spędzamy ze sobą prawie 100% czasu
Tutaj to nie wiem czy chwalisz się czy żalisz...
Myślisz, że te wszystkie prawie i wakacje w Hiszpanii coś zmieniają? Dziewczyna kilka razy miała cię dość i chciała się rozstać!
Ale luz, weźcie ślub, stworzycie prawie udane małżeństwo, a ona co pół roku będzie chciała rozwodu
borys pisze:niech ktoś kto jest ze sobą kupę lat powie ze zawsze było ok. , nikt mu się więcej nie podobał, w nikim się nie zauroczył !
A ile to kupa
Ja jestem ze swoim facetem 4,5 roku. Nigdy sie nie zauroczyłam. Nigdy żaadno z nas nie chciało odchodzić.
I zdania to raczej się kropkami kończy, a nie tak wykrzykujesz i wykrzykujesz

- Wujo Macias
- Maniak
Dla tych, co z czasem nie szaleja- Skrot postu borysa:
borys- a jest sens sie meczyc? Moze dla zdrowia psychicznego powinienes rozwazyc, czy nie skonczyc tego zwiazku. Z tego co opisales nie wyglada to na cos z perpektywa i z strony panny czuc syndrom "zasiedzenia" bardziej, niz uczucia.

borys- a jest sens sie meczyc? Moze dla zdrowia psychicznego powinienes rozwazyc, czy nie skonczyc tego zwiazku. Z tego co opisales nie wyglada to na cos z perpektywa i z strony panny czuc syndrom "zasiedzenia" bardziej, niz uczucia.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Na kazdym kroku czychają pokusy. A z miłoscia to tak jak z poczetym i urodzonym dzieckiem , jak juz jest ... nie wyrzucisz go, tylko bedziesz go wychowywał.
Tyle, ze młodzi chyba nie zalapią co chce powiedziec, a inaczej nie umiem .Trwam w nadzieji, ze zrozumieją <browar>
Tyle, ze młodzi chyba nie zalapią co chce powiedziec, a inaczej nie umiem .Trwam w nadzieji, ze zrozumieją <browar>
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 19:01 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
borys pisze:Po ok. 18 miesiącach moja dziewczyna chciała się ze mną rozstać ! ... cios był straszny ! Po pół roku następna próba rozstania ze mną ! Okazało się że się w kimś zauroczyła ! ... Ostatnio , jakiś miesiąc temu kolejna próba rozstania ze mną , powód ten co poprzedni !
Czujesz, że napięcie rośnie?
18 - 6 - 1... napisz coś za miesiąc.
A czemu?tarantula pisze:Nigdy nie bylam z nikim kupe lat
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”