pani_minister pisze:Dzin, ta Miss Bimbo ma średnią opinię, rzuć sobie okiem tutaj na przykład.
A pewnie, że rzucę. Mnie opinia o tej grze wali w lewą nerkę. Tę grę Sarze mamusia jej własna znalazła.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dałyśmy radęDzindzer pisze:Joasia współczuję i Tobie i Mamie
Ale teraz mama wypadła z akcji na 6 tygodni - prawa ręka Moja mama złamała rękę ok 22:00. Do szpitala musiałyśmy jechać na drugi koniec Warszawy i byłyśmy na 23:00. A tam nieważne czy umierasz czy nie, musisz czekać w kolejce. Wyszłyśmy o 5:00Dzindzer pisze:Ja kiedyś ze skierowaniem siedziałam 5 godzin i mnie nie wzięli, do tego stwierdzili, ze pacjent nerwowy
Wszystko ok, dziękiDzindzer pisze:a tak w ogóle to co u Ciebie

Cu uff? Jak kończę znajomości to definitywnie i bez żalu. Więc u kogo to odpowiedź oczywista przecież była
księżycówka pisze:Dobra. O 10 poprawka.
Ania, pamietacie z moich urodzin? Chce juz do domu wracac, buu. W prawdzie czasem sie klocimy, ale we dwie zawsze razniej.
Cieszmy sie, ze sie uczciwie przyznalem.SaliMali pisze:Wujo Macias napisał/a:
nie wiem gdzie jest hamulec
phito nóż w plecy był, jak by pupil nauczyciela dostał jedynkę na klasówce.

To byly jedne z najpiekniejszych sekund w Twoim zyciu, zgadlem?SaliMali pisze:AMX napisał/a:
Ja wolę te jeżdżące lodówki, Daleków.
mnie bardziej jednak przekonuje wersja, że to solniczki są (raz w życiu zostałam zmuszona do obejrzenia fragmentu, więc też się wpowiem, a co)
nieWujo Macias pisze:zgadlem?
jak jeszcze przypadkiem, kiedyś zdarzy się takie nieszczęście, że byśmy się spotkali, za karę nie przewiozę Cię moim super autem.Wujo Macias pisze:Cieszmy sie, ze sie uczciwie przyznalem.
lepiej nie zadawaj takich pytańMati pisze:ale to nie będzie szczera pochwała![]()

SaliMali pisze:a karę nie przewiozę Cię moim super autem.
SaliMali pisze:lepiej nie zadawaj takich pytań

tarantula pisze:Swoja droga nie spotkalam jeszcze ani jednego normalnego wlasciciela "amstafowatych". Sami niedowartosciowani/nieodpowiedzialni/niedorozwinieci durnie maja te psy.
księżycówka pisze:Mati, uwielbiam Twoją naiwność. Poprawia mi humor.
Koko pisze:My mamy 3 Staffordshire bull terier, tez tzw. staff. Jest psem tak rodzinnym i oddanym, ze glowa mala.
psy typu Bull, czyli pittbule, amstaffy, staffiki, bullteriery znane są ze swojego oddania do właściciela i rodzinyKoko pisze:Bardzo mocna i obrazliwa opinia, tarantula, bezpodstawna rowniez.
Koko pisze:Bardzo mocna i obrazliwa opinia, tarantula, bezpodstawna rowniez.
Dzindzer pisze:Dżin zarejestrowałem się. teraz chce pochwały ava i coś miłego
Mati pisze:prawda Dżin??
Mati, uwielbiam Twoją naiwność.

ile razy wpisywalas pin?Dzindzer pisze:Zeżarło mi bez powodu kartę w bankomacie. Jednyną na której miałam kasę
Dzindzer pisze:Masz Dość wyraźnego avka w odróżnieniu od tych co maja jakieś zamazane bzdety
Dzindzer pisze:Jesteś słodki jak się złościsz
Dzindzer pisze:Zeżarło mi bez powodu kartę w bankomacie
no to papa <browar> Wasze zdrowie![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 186 gości