Do facetów - rozmiary penisa
Moderator: modTeam
Do facetów - rozmiary penisa
Witam ;-)
Tak z innej beczki.
Jako, że dzięki wspaniałemu internetowi zachowujemy naszą anonimowość i w zasadzie nikt z tego forum (lub prawie nikt) nie spotka sie w rzeczywistości, pochwalcie się swoim obwodem penisa.
Nie pytam dla poprawy swojego ego, czy tez z powodu kompleksów, jedynie ciekawi mnie statystycznie jak wyglada ten wymiar u innych facetów z tego forum na przykład.
Żeby nie stronić od pytania, podam swój ok. 13,5cm obwód (nie mylic z długością).
Proszę tylko o szczere wypowiedzi, no bo komu szkodzi podać tutaj prawdę?
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam
Tak z innej beczki.
Jako, że dzięki wspaniałemu internetowi zachowujemy naszą anonimowość i w zasadzie nikt z tego forum (lub prawie nikt) nie spotka sie w rzeczywistości, pochwalcie się swoim obwodem penisa.
Nie pytam dla poprawy swojego ego, czy tez z powodu kompleksów, jedynie ciekawi mnie statystycznie jak wyglada ten wymiar u innych facetów z tego forum na przykład.
Żeby nie stronić od pytania, podam swój ok. 13,5cm obwód (nie mylic z długością).
Proszę tylko o szczere wypowiedzi, no bo komu szkodzi podać tutaj prawdę?
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam
Co z tego, ze norma, długość mnie troszkę dołuje, ale jak na moje oko jest dość gruby, wiec chyba nie jest najgorzej.
Wiesz, w rzeczywistosci otwarcie nie zwierzałbym sie z tak osobistych rzeczy, ale tutaj mamy ten wlasnie komfort, ze widzimy tylko nasze literki i nie znamy sie osobiście, wiec moim zdaniem smiało mozna rozmawiac na takie tematy lub nawet na bardziej intymne.
Juz nie zasmiecam wątku, proszę takze tylko o wypowiedzi nawiązane z tematem.
Pozdrawiam
Wiesz, w rzeczywistosci otwarcie nie zwierzałbym sie z tak osobistych rzeczy, ale tutaj mamy ten wlasnie komfort, ze widzimy tylko nasze literki i nie znamy sie osobiście, wiec moim zdaniem smiało mozna rozmawiac na takie tematy lub nawet na bardziej intymne.
Juz nie zasmiecam wątku, proszę takze tylko o wypowiedzi nawiązane z tematem.
Pozdrawiam
Maverick, jest roznica nie oszukujmy się.
Jesli kobieta twierdzi, ze liczy sie skutecznosc uzycia a nie rozmiar/wyglad, tzn, ze bredzi.
Tak samo, jesli facet twierdzi, ze dla niego liczy sie wnetrze kobiety a nie wyglad - takze bredzi.
Zawsze najwazniejsze jest to pierwsze wrazenie.
Facet nie zainteresuje sie nieładną dla niego kobietą - musi mieć najpierw zafascynowanie wyglądem, a dopiero potem wnika w jej wnętrze (bez skojarzeń )
Tak samo w tej sytuacji, nie wierze, że dla kobiet penis nie ma znaczenia.
I zaloże się, ze kobiety sa bardziej podniecone gdy widza czlonka wiekszych rozmiarów (lub mniejszych - zapewne kwestia gustu) i pozniej w podswiadomosci obrazuje to na poziom rozkoszy, mając na uwadze rozmiar, który w niej penetruje. (heh, przepraszam za proste słowa, ale chciałem jasno przedstawić problem wątku) ;-)
Jesli kobieta twierdzi, ze liczy sie skutecznosc uzycia a nie rozmiar/wyglad, tzn, ze bredzi.
Tak samo, jesli facet twierdzi, ze dla niego liczy sie wnetrze kobiety a nie wyglad - takze bredzi.
Zawsze najwazniejsze jest to pierwsze wrazenie.
Facet nie zainteresuje sie nieładną dla niego kobietą - musi mieć najpierw zafascynowanie wyglądem, a dopiero potem wnika w jej wnętrze (bez skojarzeń )
Tak samo w tej sytuacji, nie wierze, że dla kobiet penis nie ma znaczenia.
I zaloże się, ze kobiety sa bardziej podniecone gdy widza czlonka wiekszych rozmiarów (lub mniejszych - zapewne kwestia gustu) i pozniej w podswiadomosci obrazuje to na poziom rozkoszy, mając na uwadze rozmiar, który w niej penetruje. (heh, przepraszam za proste słowa, ale chciałem jasno przedstawić problem wątku) ;-)
Czy masz 20 cm długosci czy 15 , to znaczenia nie ma tu sie zgodzę , przynajmniej u wiekszosci kobiet , ale juz czy masz w obwodzie 12cm czy 15, czy 17 cm to ma ogromne znaczenie ! wszystko zalezy jednak jaką partnerkę sie trafi , albowiem dla jednej moze byc w sam raz 12 cm a dla innej to bedzie mało , dla niej zaś ten 15 cm bedzie oki , zas ten 15 cm bedzie nie do przyjecia dla tej pierwszej I choc kobieta naprawde wiele zmiesci to jednak nie wszystkie ale fakt jest faktem ze im gróbszy tym lepszy !!!! długosć pozostawił bym w spokoju jak jest w normie to juz jest oki pochwa i tak nie jest głebsza jak coś koło 11 cm chyba ze partnerka uwielbia ból swoistego rodzaju :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wielkość fajeczki ma na pewno znaczenie. Jasne jest, że kobieta woli faceta który ma te 15 cm niż tego który musi pincetą go chwytać.
Ale czy gość ma 15 czy 18 to naprawde nie ma takiego znaczenia! No bez przesady!
A np. w piłce nożnej? Nieważne, że gość szybko biega, ma szybki zryw ale jeszcze do tego liczy się jego TECHNIKA.
W muzyce z kolei koleś może mieć do perfekcji opanowaną technikę, ma predyspozycje pozwalające mu na bardzo szybkie granie - co z tego, że potrafi grać 16stkami w tempie 220 jak jest to kompletnie BEZ UCZUCIA.
Nie przywiązuj znów tak wielkiej wagi do rozmiarów.
Ale czy gość ma 15 czy 18 to naprawde nie ma takiego znaczenia! No bez przesady!
A np. w piłce nożnej? Nieważne, że gość szybko biega, ma szybki zryw ale jeszcze do tego liczy się jego TECHNIKA.
W muzyce z kolei koleś może mieć do perfekcji opanowaną technikę, ma predyspozycje pozwalające mu na bardzo szybkie granie - co z tego, że potrafi grać 16stkami w tempie 220 jak jest to kompletnie BEZ UCZUCIA.
Nie przywiązuj znów tak wielkiej wagi do rozmiarów.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
No, ale co Ci da porównywanie rozmiarów... czyżbyś miał możliwość "retuszu" wymiarów.
Masz takiego "wacka" na jakiego zasłużyłeś i musicie sobie radzić :556:
Wygląd zewnętrzny ma znaczenie, ale chyba nie "wacka". No chyba, że to "pyton", to wybranka może zemdleć z wrażenia :552:
:564:
Masz takiego "wacka" na jakiego zasłużyłeś i musicie sobie radzić :556:
Wygląd zewnętrzny ma znaczenie, ale chyba nie "wacka". No chyba, że to "pyton", to wybranka może zemdleć z wrażenia :552:
:564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
wszystkich zainteresowanych odsyłam do:
www.penisy.glt.pl
tam jest ankieta i wszystko jest jasne ! :564:
www.penisy.glt.pl
tam jest ankieta i wszystko jest jasne ! :564:
Z tego co poczytalem ;] bo przez ten topic temat mnie troszke zainteresowal :564: .
Otoz mezczyzn z wyjatkowo malymi penisami jest baaaardzo malo.
Ale co mnie zainteresowala zbyt duzy penis jest jeszcze wiekszym prblemem . Wyobrazcie sobie 60 cm podczas wzwodu ... zaslabnac idzie gdy tyle krwi z organizmu odejdzie do "malego" co gorsza organizm niejest wstanie doprowadzic takiego "malucha" do pelnego wzwodu ^^ :O.
Takze ci co maja wedlug siebie za male ptaszki ;] niech pamietaja MOGLO BYC GORZEJ mogli dostac gigantyczne ptaszki z ktorych i tak by nieskorzystali
Otoz mezczyzn z wyjatkowo malymi penisami jest baaaardzo malo.
Ale co mnie zainteresowala zbyt duzy penis jest jeszcze wiekszym prblemem . Wyobrazcie sobie 60 cm podczas wzwodu ... zaslabnac idzie gdy tyle krwi z organizmu odejdzie do "malego" co gorsza organizm niejest wstanie doprowadzic takiego "malucha" do pelnego wzwodu ^^ :O.
Takze ci co maja wedlug siebie za male ptaszki ;] niech pamietaja MOGLO BYC GORZEJ mogli dostac gigantyczne ptaszki z ktorych i tak by nieskorzystali
heh... czytam - faceci sa do bani, faceci zdradzaja, oszukuja i ogolnie jest z nami beznadziejnie; kolorowe pisemka dla zidiocialych 13-latek(w ktorych to pisemkach wypisuja te bzdury) podaja mnostwo sposobow jak uczynic faceta lepszego, piekniejszego, wytrzymalszego, lepszego w lozku...slowem jak zrobic z faceta kobiete. nawet na tym forum - dlaczego dyskusja dotyczy meskiego czlonka? temat byl poruszany MILIONY razy! pamietam tylko jeden przypadek gdy poruszony byl temat "rozmiarow"(globokosci(?:) pochwy. no...ale na forum nie bywam codziennie - moze mi cos umknelo:)
proponuje zmienic temat. wiem ze to trudne, ze kobiety nie "mierza" sobie tak czesto jak faceci - no bo po co, nie ma takiego zapotrzebowania na "rynku", nikt sie o to nie pyta tak czesto jak o dlugosc penisa:). ale wiecie co drogie Panie? zmierzcie sobie, podajcie wyniki..pamietajcie - rozmiar sie nie liczy:)
pzdr.
proponuje zmienic temat. wiem ze to trudne, ze kobiety nie "mierza" sobie tak czesto jak faceci - no bo po co, nie ma takiego zapotrzebowania na "rynku", nikt sie o to nie pyta tak czesto jak o dlugosc penisa:). ale wiecie co drogie Panie? zmierzcie sobie, podajcie wyniki..pamietajcie - rozmiar sie nie liczy:)
pzdr.
Zaraz!!!!! to faceci jednak poruszaja ten temat kolego!! nie kobiety ! faceci sobie mierzą i wypytuja , to oni mają na tym punkcie fisia Ja sie tam nie przejmuje jak wybranka ma za luzna to szukam ciasniejszej i wszystko tyle kobiet , tyle Cipek , miałbym sie przejmować rozmiarami ! Jak co druga jest chetna ! :564: :564: :564: :564: :564: :547: :547: :547: :547: :547:
20lat pisze:moj ma 16cm dlugosci i 4cm srednicy grubosci wiem dokladnie bo dostalem miarke na urodziny,4cm ile to jest w obwodzie????
Jeżeli założysz ze przekrojem jest koło to mozesz obwod policzyć. Tak samo będzie jeżeli założysz ze przekrojem jest elipsa o dłuższej przekątnej 4 cm i krotszej (to musisz zmierzyć) TO jest po prostu czysta matematyka.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”